‹‹‹ vissza a(z) Kutya fórumhoz

Kismamák kutyával (várandós és babás kutyások egyhelyen) fórum

Írta briefen gazdi (Masni), 2013. July 15. 12:22:23 #821908

Szia!

Hozzánk április 24-én érkezett a gólya.Addigra pedig már itt volt két nagytestű kölyök;egy bernáthegyi és egy berni pásztor.Az állatorvosom imádta a dolgot,még képet is kért,ahol látszódik a pocakom és a két kutya,mert egy újságba ír tanulmányt a nagytestű kutyákról,hogy manapság sajnos a terhes nők félnek ilyen kutyákat magukhoz venni,vagy pedig jönnek a toxoplazmás dologgal.(Habár megjegyezném, a macskák rosszabbúl jártak a toxoplazma marketinggel,pedig a kutyus is terjeszti).Pedig érdekes a kutyák reakciója a babához,pocakos kismamához.Főleg a bernáthegyi az,aki nagyon baba-barát.
Meg nem kell a gyereket burokba zárni,és mindig Domestoszos vízzel körbefertőtleníteni.Én kicsi kormban a tyúkolban másztam..felnőttem,fertőzést sem kaptam.Én ebben hiszek.Jó hamar legyen szerencséje egy gyerkőcnek a kutyusokhoz,állatokhoz,és ne csak az állatkertben vagy a szomszédban.
A védőnőm persze ki volt mindig,hogy télen,mínuszokban órákig kint játszottam/foglalkoztam a kutyákkal.
"De kutya nélkül élni lehet,csak nem érdemes."

Írta pettyes1ed gazdi (Kyra), 2013. April 18. 10:41:27 #811266

Sziasztok!
Ezt a topikot azért hoztam létre, hogy a velem hasonló cipőben járó gazdik megtudják beszélni kutyás, babás mindennapjaikat... problémáikat... örömeiket...

Pl: A környezet reakciója, orvos, védőnő véleménye.... saját elképzelések... nevelési technikák ( hogy szoktassuk egymáshoz őket)

ugrás az oldal tetejére

A fórumokhoz csak blöki.hu tagok szólhatnak hozzá!
A fórumokhoz történő hozzászólással elfogadod a fórumszabályzatot.

bG9zZHNvcGY1OWM4czI5cmc4bWFtc24zYjI=