‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Spániel gazdi (Clifford), 2011. December 26. #1042

Talán elhanyagolom őket...?!

Van 3 kutyám ! és hát igen...belátom nem igen bírok velük főleg az új családtaggal samivel ! és mind a 3 kan kutya de van 2 ivartalanított ! de mégis elég rendesen össze marakodnak..!és félek hogy egyszer saminek komolyabb baja lesz mivel még csak 7 hónapos ! de eladni...egyiket sem lenne szívem.. próbálok többet fogalakozni velük...már amennyire az időm engedi!és msot nem tudom mit is tegyek..! :( kérlek segítsetek.!

kategória: kutya, válaszok száma:14, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Spániel gazdi (Clifford), 2011. December 30. #6282

A kérdező hozzászólása:

Házba sajnos nem jöhetnek be..anyukám nem engedi..! :( H arajtam mullana bent lennének..! tesom nincsen ..! És átgondoltuk a dolgot ..! Csak hogy én sem számítottam rá..és jött egy úgy mond "új" élet...! Ésa ma is főként velük voltam..! És elkezdtünk járni kutyasuliba is Samivel..! Már joban haladnak a dolgok..csak msot kicsit azért aggodom mert Cliffordal valami baj...állat orvos is látta de nem tudom nagyon furán viselkedik...olyan szomorú,kedvetlen,..és attól félek hogy...el távozik közülünk.....de még nem olyan öreg..!

Válaszolta Spániel gazdi (Clifford), 2011. December 28. #6229

A kérdező hozzászólása:

Igen erre már én is gondoltam de nincs rá lehetőség! :( És mint már említettem ugye bizonyos családi ügyek miatt..kicsit meg vagyok keveredve..!És ezért kértem itt tanácsokat!

Válaszolta Spániel gazdi (Clifford), 2011. December 27. #6212

A kérdező hozzászólása:

köszönöm a tanácsokat!Nos hát amennyit csak tudok velük vagyok és foglalakozom velük! De a kicsi Samit nagyon féltem emrt..hát még kölyök és Zsömivel nagyon sűrűn összekapnak...! Csak msot..nem sok mindnetn tudok tenni ..mert a családban is próblémák adodtak...!

Válaszolta szilvia7 gazdi (Simba), 2011. December 26. #6207

En sem ugy ertettem hogy rögtön valjon meg 1-2 kutyatol.De ha nincs elegendö idö ennyi kutyara akkor azzal nem tesz egyiknek sem szivesseget ha megtartja öket.

Válaszolta Ildikó1 gazdi (Szutyok alias Reno), 2011. December 26. #6205

Biztosan az a jó megoldás,ha elad egy kutyát??Aztán melyiket a 3 közül???Szabaduljon meg valamelyiktől azért mert problémái vannak??Hát nem tudom!!!! Én biztosan nem ezt tenném.Inkább kérnék segítséget...no persze azt itt is kap....adjon el egy kutyát.....ez a segítség!Hm!

Válaszolta Ildikó1 gazdi (Szutyok alias Reno), 2011. December 26. #6204

Kutyasuli!
Szocializálni kellene a kutyákat, a kicsit is lehet vinni!!! Hétvégenként vannak általában a kutyasuliban a foglalkozások,1-2 óra,ennyi időt biztosan rájuk tudsz fordítani,és valószínűleg a Te esetedben szakember segítsége is kell,ezért is hasznos volna.Aztán a hétköznapokban a tanultakat gyakorolni kell velük.
Szerintem!

Válaszolta marcsa555 gazdi (Leon), 2011. December 26. #6203

Adj el egy kutyát!!!!

Válaszolta Tinus9 gazdi (Bendzsi), 2011. December 26. #6202

Hát igen. A suli megnehezíti az állattartást. A tanulás, a leckeírás, stb.
Azt ajánlom, hogy próbálj többet törődni velük, és ha még sem megy, sajnos 1-et legalább el kell adnod.
Elnézést ha rosszat mondok.

Válaszolta szilvia7 gazdi (Simba), 2011. December 26. #6201

A kutya idöigenyes allat.3 kutyara sok idöt kell szannod,hisz mindegyikkel kell foglalkoznod.
Meg ha sajnalod is eladni,de ha az egyik kutya jo helyre kerülne talan több foglalkozas jutna ugy neki.
Mindenki csak annyi allatot tartson amennyit maximalisan el is tud tartani minden szempontbol.
Inkabb legyen csak 1-2 kutyad de azok a lehetö legjobban erezzek magukat.