‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte VKevin gazdi (Rico), 2012. January 29. #1114

Hogyan szállítsam autóba a kutyusomat?

Sziasztok.olaszországba utazunk nyáron, és elvinnénk a csau-csau kutyánkat.szeretném ha az autóban a legnagyobb biztonságba lenne,és az olaszországi,az autópályai szabályokat sem sértenénk meg.a biztonsággal,az oltásokkal(ha kell) és a szállítási jogszabályok betartásával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.ha valaki vitte már a kutyáját ilyen messzire,az írja meg nekem a tapasztalatait,hogy ő miket csinált a kutya teljes biztonsága és a szabályok betartása érdekében.

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta LilaMoszat gazdi (Szonja), 2012. January 29. #6608

Szia, mindenképp box kellene neki amibe jóval utazás előtt otthon beszoktatod jutalomfalat segítségével.

Európai uniós országokba való utazás esetében kötelező a mikrochip és az állatútlevél, valamint utazás előtt veszettségi oltás és parazita ellenes kezelés.

Minden ország egyénien határozza meg, milyen különleges kikötéseik vannak a beutazó állatokra vonatkozólag, így tájékozódj a Magyar Állatorvosi Kamaránál a rátok vonatkozó szabályok miatt, ők a legaktuálisabb információval fognak ellátni.

Válaszolta Sumi gazdi (Boni), 2012. January 29. #6606

Szia!
Én hosszabb úton boxban szoktam vinni.

Válaszolta VKevin gazdi (Rico), 2012. January 29. #6605

A kérdező hozzászólása:

Hogyan szállítsam autóba a kutyusomat?* autóban