‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte jucika80 gazdi (Tyson), 2012. February 26. #1186

Semmire ugatás

Helló.nekem az lenne a gondom,hogy a kutyám 3napja elkezdett a semmire morogni magyarázni vagyis motyogni és néha vakkantani!!!ilyet ő soha nem csinált!!!!!!!nem értjük miért teszi ezt!!!egészségügyileg semmi baja!!!ha nincs semmi hallható hang akkor is van,hogy hirtelen felpattan kifut a konyhába és megőrül a fent leírt dolgokat produkálva!!tudom,hogy a kutya jobban hall de nem hiszem,hogy a semmi ennyire idegesítené!!!az interneten a félelemből eredő ugatást olvastam!!nektek mi a véleményetek?

kategória: kutya, válaszok száma:11, kérdés értékelése:+4

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta bulldog gazdi (blade), 2012. February 27. #7009

nem lehetséges h hiányzik neki a húgod? :)

Válaszolta szilvia7 gazdi (Simba), 2012. February 26. #7008

Lehet hogy jo lenne egy alapos kivizsgalas alatorvosnal.Szemet,hallasat stb.
Föleg egy ilyen hirtelen es extrem valtozasnal.
Ok nelkül egy kutya sem ugat.

Válaszolta jucika80 gazdi (Tyson), 2012. February 26. #7007

A kérdező hozzászólása:

azt elfelejtettem,hogy a konyhát csak egyszer bámulta!!!nem a konyha felé irányul ez az ugatás!!!ezt is szinte mindig máshol teszi!!!

Válaszolta jucika80 gazdi (Tyson), 2012. February 26. #7006

A kérdező hozzászólása:

azt elfelejtettem,hogy a konyhát csak egyszer bámulta!!!nem a konyha felé irányul ez az ugatás!!!ezt is szinte mindig máshol teszi!!!

Válaszolta jucika80 gazdi (Tyson), 2012. February 26. #7005

A kérdező hozzászólása:

szinte sosincs egyedül!!!!minket nagyon véd főleg a páromat!!kitűnően örző védőzik de amúgy kenyérre lehet kenni!!minden embert szeret csak azt nem aki bántani akar minket:)az elmúlt 3napban nem történt semmi ami kiváltó ok lehetne!!!hát amikor először csinálta akkor kerestük az okát aztán már mikor egy párszor eljátszotta rá szóltunk!!!nem simogattuk nyugtatgattuk mert azt olvastam hogy nem szabad ilyenkor megnyugtatni mert olyankor rosszabb lesz!!a húgom nálunk volt akit nagyon imád ő hívta magához és akkor megnyugodott!!!azt hittem ma már nem fordul elő de előbb megint vakkantott egyet!!!akár,hogy is nézem gondolkodom nem tudom miért mert ez nem ő!!!ezek alatt a napok alatt egyszer sem hallottunk semmit!!!még akkor sem amikor sem tv sem semmi zaj nem volt a szobában!!mindig máshonnan pattan fel!!!ha a kisszobában van akkor onnan ha a nagy szobában akkor onnan!!

Válaszolta szilvia7 gazdi (Simba), 2012. February 26. #7004

Az egyik gondolatom egyebkent az hogy lehetseges hogy meg van egy-ket haziallatotok a konyhaban amiröl meg nem tudtok
Nezz meg mindent, nem elsö eset lenne.
A mi volt nemetjuhaszunk meg a bolhak köhögeset is meghalotta

Válaszolta szilvia7 gazdi (Simba), 2012. February 26. #7003

Es fontos,szerinted miert ugat felelemböl.Vagyis mi az ami felelmet valt ki belöle?
Ha nincs semmi...hmm..?
Ha egy kutya tenyleg felelemböl ugat azt mindenfelekepp komolyan kell venni,nem szabad magara hagyni.A legcelszerübb abbol a felelmet kivalto szituaciobol elvinni,majd hozzaszoktatni-ha szükseges.De ha nincs semmi ami felelmet valt ki-szerinted,akkor valoszinü nem felelemböl ugat.
Törtent valami "mas" vele az elmult 3 napban?
Es hogyan reagaltok erre az ugatasra...es a kutya hogyan nyugszik meg?Magatol?Kap valamit töled? stb...kerdesek es kerdesek de egy-ket mondatbol nem lehet sokat megallapitani.

Válaszolta jucika80 gazdi (Tyson), 2012. February 26. #7002

A kérdező hozzászólása:

hát tegnap mereven bámult a konyhára a szobából!!!néha áll a szőre de nem minden ugatás morgásnál!!!inkább rövideket ugat és nem azt a tipikus rossz bácsi van a ház előtt!!az ugatás inkább feszült mint nyugodt!!amióta ez tart napjában 4-5* ,,eljátsza" ezt!!!

Válaszolta szilvia7 gazdi (Simba), 2012. February 26. #7001

Ha ugat milyen a testtartasa?Nez valamit?Var teged,rad nez?
Az ugatas milyen?(Rövid szakaszos..nyugodt,ideges?)

Válaszolta jucika80 gazdi (Tyson), 2012. February 26. #7000

A kérdező hozzászólása:

köszi a gyors választ:)igen benti kutya de sokat van mozgatva!!!azért fura ez mert ő alapból nem nagyon ugat!!nagyon ritkán fordul elő!!!nem épp házörzőnek mondható!!hiába németjuhász!!!egyszer mikor kicsi volt beszorult a feje a bicikli küllői közé azóta fél a biciklitől de más gondja nincs!!szereti az embereket is!!!úgyhogy ez nagyon nem rá vall!!!kezdek már nagyon aggódni,hogy valami baja van:(