‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Tinus9 gazdi (Lili), 2012. February 27. #1188

Papír zsebkendő imádás!

Lili imádja a papír zsebkendőt...széttépni... mindig talál valahol, vagy pedig valahogy leveszi az asztalról. nem eszi meg, csak szétszedi. hogy szoktassam le róla?

köszönöm a válaszokat!

kategória: kutya, válaszok száma:5, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta kutyacsapat gazdi (Kormi), 2012. March 06. #7089

nekem is olyan a kiskutyám.
tegyetek elé egy papír zsepit és ha értelmes mondjátok hogy fúj! és ha nem csinál vele semmit egy kis jutalom falat, ha szétépi nem kap jutalmat. és ha titokba tépi szétt akkor sem.
mindennap ha nem tépi szétt akkor is jutalmazd meg egy kis rágcsával és így megszokja. vagy nem.

Válaszolta aiche gazdi (__BOBY__), 2012. March 04. #7068

Rakd olyan helyre a hol nem éri el!!!

Válaszolta Lilkababa gazdi (Lilike), 2012. March 01. #7028

Nem szabad bántani a kutyust tanítás közben .....sok türelem és ismétlés a titok.
Amíg nem tudja,h mit vársz el tőle amit neked kell megtanítanod,addig nincs miről beszélni,szavakkal és hangsúlyozással csodákra képesek.
És sokszor próbáltam nevelni míg pici volt,3 hónaposan került hozzám,elejébe nem ment vagy csak nagyon lépésbe,ahogy nagyobb lett jobban össze hangolódtunk,úgy mondom beért a tanulásra.
Ha jól csinálja a dolgokat,meg kell dicsérni meg simogatni,ha nem le kell szidni,nem buták ők meg tudják érteni a dolgokat,csak idő kell hozzá,h megtanulja az ember melletti közös életet nálunk is voltak ilyen zsepis ügyek egyszerűen imádta szaggatni.