‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte rajkhajni gazdi (killer), 2012. March 07. #1205

Gazdit hol keressek,a kölykeinek!

Szeretnék érdeklődni,hogy a kutyám megfialt és lett három szép kiskutyája,de sajnos nagyon sokan vannak ezért azt szeretném kérdezni nem e tudnának segíteni nekem elajándékozni.nagyon szépek ingyen természetesen odaadnám.köszönöm válaszukat várom!

kategória: kutya, válaszok száma:15, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta szilvia7 gazdi (Simba), 2012. March 10. #7179

Kedves Muki.Szomoru ha meg mindig ennyi ember igy gondolkodik.Nem ez a harom keverek kutya a baj,hanem az hogy rengeteg ember ugyan ezt mondja amit te,es a harom kutyabol könnyen meglesz 30.000,300.000.vagy szerinted a menhelyeken miert van telthaz?Az utcara miert dobalnak ki az emberek kutyakat??Mert mindegyik csak celtalan,veletlen szaporulat müvei,amit csak mi emberek tudnank megoldani.De ha többen igy gondolkodnak ez igy is fog sajnos maradni.

Válaszolta szilvia7 gazdi (Simba), 2012. March 09. #7170

Tisztelt kerdezö.A kutyara lehet vigyazni,akkor nem esik teherbe.
Az egyaltalan nem mentseg semmire ha "veletlenül" esik teherbe,ugyan ugy felelötlenseget mutat.(Hogyan eshet egy meg szinte kölyök kutya teherbe?Maszkal egyedül?Es ha elütötte volna az auto...persze az is veletlen lett volna)
Gazdat meg akkor is lehetett volna mar keresni amig a kutya vemhes volt,vagy azt sem lehetett eszre venni????
Kutyat meg szaporitottal,ha penzert adod el öket,ha nem.Sajnos nagyon sok ilyen veletlen ,felelötlen szaporitas van. A sok, szerencsetlen menhelyi allatok ilyen buta emberek miatt szenvednek.

Válaszolta rajkhajni gazdi (killer), 2012. March 09. #7167

A kérdező hozzászólása:

Tisztelt mindenki aki olyan választ adott,először is nem pénzért hanem ajándékba adnám a kutyusokat,bár ezt le is írtam de gondolom nem jól olvasták nem szaporítok hanem véletlen lett vemhes a kutyám és ha már meglettek akkor szeretnék rendes gazdit nekik,és még nem lehetett ivartalanítani akkor mikor vemhes lett mert még nem volt egy éves sem!Ha tudtam volna ,hogy ilyen emberek vannak biztos nem írtam volna egy ilyen egyszerű kérdést ide gondoltam akinek van kutyája annak vannak ötletei meg ismerősei aki szeretne esetleg kiskutyát köszönöm a válaszokat!

Válaszolta LilaMoszat gazdi (Szonja), 2012. March 09. #7163

Látom ismét sok az idióta, akinek megint a pénz számítana, nem a kutyák helyzete.

Első sorban gazda keresés: Mivel tele van az összes menhely, állatotthon nehéz gazdát találni a kölyköknek is.
Érdemes internetes oldalon hirdetni őket INGYEN elvihető kutyaként, illetve a közeli állatvédőket értesíteni,ha kölyök kutyát keresnének náluk, adják meg az elérhetőségeteket.

A kölyköket folyamatosan féreghajtózzátok, az oltási programot is kezdjétek meg náluk, illetve mikrochippel is lássátok el őket. Az új törvény értelmében KÖTELEZŐ gazdaváltás esetén berakni a mikrochipet, ha ez nem történik meg állatvédelmi eljárás keretében pénzbüntetést is kaphattok.

A további felesleges szaporulat megelőzése érdekében,illetve hogy ne haljon meg újabb tucat kutya , ivartalanítsátok a szukát.

Tovább él, nem kaphat el betegségeket, és nem kell problémázni a kölykök hova rakásával.

Tessék felnőni, és felelős gazdává válni.

Válaszolta chikoo gazdi (Geszt), 2012. March 08. #7152

Muki gazdinak igaza van. Remélem úgy van, ahogy ő gondolja.
Érdemes lenne szólni az állatorvosnak, hogyha esetleg valaki kérdezi tőle hogy tud-e eladó / lvihető kiskutyát, akkor ajánlhasson titeket (killer gazdiék) vagy a rendelőbe kirakni plakátot. Ott sok kutya gazdi megfordul ;)

Válaszolta zozo009 gazdi (Buksi), 2012. March 08. #7145

kedves kutyagazdi!

legközelebb így írom, és megnyugodsz?

Válaszolta zozo009 gazdi (Buksi), 2012. March 08. #7143

kedves szaporító!
Mi Buksit ingyen vettük, azaz elhoztuk, és nem kellett érte fizetni.
Jojo tanácsát a ajánlom én is! Hogy tedd ki a kapura, hogy kiskutya eladó!
Ha sűrgős, a közeli útcákba, vagy a járda mellett lévő villanyoszropokra rakj egyet, hogy "kiskutya eladó, sűrgős!" ha a kiskutyát nem ingyen adod el, valószínűleg nem fogsz annyi pénzt kapni, mint fajtatiszta kutyák esetében.

Azthiszem segíteni csak ennyit tudok! Sok sikert!