‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte chikoo gazdi (Geszt), 2012. April 13. #1308

Kiltix nyakörv

A kullancsok és bolhák ellen vettük, állatorvosunk ajánlotta. mik a tapasztalataitok?

kategória: kutya, válaszok száma:6, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Lilkababa gazdi (Lilike), 2012. April 18. #7712

Hát én hallottam jót is rosszat is róla,a mi állatorvosunk is jónak tartja,csak mi allergiásak lettünk rá,így mi Frontline cseppeket használunk.Két ismerősöm is Kiltixet használja az egyikük mondta,h talált már a kutyájába kullancsot ,én úgy tudom,h a kiltix csak elűzi a kullancsokat s nem öli meg,ami azt jelenti,hogy lepottyan róla s keres új táplálékot magának ( én ezt így értelmeztem az útmutatójába ) a Frontline és scalibor termékek pedig meg is ölik az élősködöket ami a testére megy az állatnak ,én ezért tartom jobbnak őket.Minden esetre Én ajánlom neked,h sűrűn nézd át a kutyid testét és ha találsz benne kullancsot cseréld a terméket másra,mert akkor nektek nem vált be :(

Válaszolta Ritaaa gazdi (Pali), 2012. April 15. #7666

Mi használjuk!Nekünk bevált! :)

Válaszolta LilaMoszat gazdi (Szonja), 2012. April 15. #7660

Kiltixet 2 éve használtunk, és nekünk nem vált be, vonzotta a kullancsokat, lakótelepi séta alkalmával is legalább 4-5 kullancsot szedtem ki a kutyákból.


Ha állatorvosotok ajánlotta, érdemes kipróbálni, függ ugyanis a fertőzöttségi területtől, és attól azon a részen épp mely hatóanyagra váltak immunissá a kullancsok.

Válaszolta chikoo gazdi (Geszt), 2012. April 14. #7650

A kérdező hozzászólása:

bocsi, Práda*

Válaszolta chikoo gazdi (Geszt), 2012. April 14. #7649

A kérdező hozzászólása:

Szia Próda! Köszi hogy írsz!
És nektek bevált?