‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2012. April 21. #1339

Tengerimalac + kutya?

Ha yodát beengedem a lakásba, akoor tök jól elvan. cheese a malac pedig el kezd fütyülni neki és kidugja az orrát a rácsok között. yoda odamegy, és farokcsúválva szaglássza a röfi orrát. ha cheese kint van a nappaliban, és akkor van bent yoda akkor megfogom yodát, hogy ne menjen oda. a röfi pedig odaviharzik a kutyához, és szaglássza. én itt még mindig fogom yodát. szerintetek jóba lennének? (yoda a cicákat se bántja, egyszer elvittem sétálni, és a szomszéd macska mellé beült napozni)

kategória: kutya, válaszok száma:1, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Giniras gazdi (Delinke), 2012. April 21. #7757

Szerintem, ha a kutya az általad leírt helyzetek közül egyikben sem mutatott olyan jeleket, hogy szeretné a malackádat a kelleténél bensőségesebben megismerni, akkor jóban lennének.
Soha ne hagyd őket kettesben, és azonnal szólj rá a kutyádra, ha a legcsekélyebb durvaságot mutatja a kis állattal szenben. Így megerősíted benne, hogy nem szabad bántani, és hogy játék közben nagyon óvatosan kell vele bánni. Ha pedig szépen elvan vele, dícsérgesd nyugott hangon, biztos ami biztos.