‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte nagynikolettandbuksi gazdi (Buksi), 2012. May 18. #1424

Mentsétek meg kérlek!brúnó a sintértelepen!!

Ideiglenesen nálunk van egy kutya de pénteken a szüleim az utcára akarják kidobni!!persze ellenzem de nem tudok mit csinálni a menhelyeken teltház van.bárkinek kell ideiglenesen vagy örökbe egy nagytestű házőrzőnek nem alkalmas(túl barátságos)kan kutya kérem jelentkezzen.küldjön üzit.a kutyát brunónak kereszteltük de más névre is hallgat.kiscicákat szereti a felnőtt macska ha nem fut előle nem kergeti.de amúgy nem bántja.ha a többi kutya nem domináns vele akkor mindennemű kutyával jól kijön.szüleim beadták!! http://www.allatok.info/animal.php?a=10415841&start=20 itt van róla kép.az oldin szimat a neve de mind1 mi a neve mentsétek meg!!

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:+3

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta nagynikolettandbuksi gazdi (Buksi), 2012. May 20. #8140

A kérdező hozzászólása:

nem furdal a lelkiismeretem mert egy jó menhelyen van ahova minden nap telefonálok hogy hogy van.sokat foglalkoznak vele és infókat adnak róla.nem a altatnak a menhelyen.elvittük állatorvoshoz chip volt benne a gazda dobta ki nem én.csak olyan válaszokat várok akinek kell a kutya.mi ideiglenesen fogadtuk örökbe és mindent meg tettünk érte.

Válaszolta Biglifan gazdi (Jessie), 2012. May 20. #8139

hát szép mondhatom!! Minek vállaltátok el?? Na ez már felháborító....tudod mennyire örült neki az a szegény kutyus hogy végre van aki kivitte a menhelyről,és végre családnál van?! Ti erre ki akarjátok dobni az utcára...nem ezt érdemli...nézzetek szét más menhelyek után kutatva akik befogadnák.De ha már az utcán van remélem furdal a lelkiismereted, hogy ott akár véget is érhet az élete mert sok beszély fenyegeti ott.

Válaszolta nagynikolettandbuksi gazdi (Buksi), 2012. May 20. #8138

A kérdező hozzászólása:

mert sokat evett és nem tudtuk ellátni.nem én cselekedtem hanem a tesóm.