‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte debi09 gazdi (Bessy), 2012. May 24. #1440

Egyszer már volt!!!!

Egyszer már tettem fel egy tetűs kérdést.nos, a tetűket már sikerült kiirtani, de a serkéket nem tudjuk.a kutyák elég izgő-mozgók tehát kihúzogatni nem tudjuk belőlük.ha tudtok más megoldást lécci írjatok!!!
a válaszokat előre is kössz!!!!

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta debi09 gazdi (Bessy), 2012. May 24. #8184

A kérdező hozzászólása:

kössz a választ.
ez egy szupika válasz!!!!

Válaszolta vorosritty gazdi (Limó), 2012. May 24. #8183

Válaszon nem megsértődni, hanem követni:
kérjétek ki az állatorvos tanácsát, mutassátok meg neki a kutyát, meséljétek el, hogy eddig mit csináltatok vele, mivel kezeltétek, mikor, mióta. Ezek fényében ad tanácsot az orvos és az ő utasításait kell követni!
Tudom, vannak olyan állatorvosok, akik nem végzik elég jól a dolgukat az emberek szerint. DE! Egyrészt nem olyan biztos, hogy rossz az az orvos, lehet csak nem szimpatikus. Valahogy csak orvos lett belőle, a bizalmat bele kell fektetni.
Másrészt, ha tényleg olyan rossz az az orvos, akkor el kell látogatni egy másikhoz. Hiszen itt a kutyák egészségéről, életéről van szó! Sőt, a gazdák egészségéről is, hiszen sok betegség/parazita oda-vissza fertőz ember és állat között.
Köszi, ha elolvastad és nem vetted sértésnek, mivel nem annak szántam!