‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte juhoseva gazdi (Éden), 2012. June 13. #1498

Hogyan érjem azt el, hogy megegye éden a kutyatápot? szereti a házi kosztot, de nem mindig lehet neki olyat adni amit éppen főzök. ilyenkor tápot teszek elé, de nem eszi meg.

kategória: kutya, válaszok száma:5, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta KinKin gazdi (Buci), 2012. June 15. #8454

De lehet hogy a tap nem izlik neki.Egyebkent azt javasolnam mind Buksi...A kepeknel csak azt nezzd kerlek amit kijeloltem,a tobbi nem valami jo

Válaszolta KinKin gazdi (Buci), 2012. June 15. #8453

Kiprobálhatnád a kutya-pástétomokat.Vagy a frolicot

http://images.search.conduit.com/ImagePreview/?q=frolic&ctid=CT3072253&SearchSource=15&FollowOn=true&PageSource=Results&SSPV=EB_SSPV&start=0&pos=7

A Buci nagyon szereti.Egészséges és a kutya könnyen megeheti,nem kemény.Ajánlom

Válaszolta Giniras gazdi (Delinke), 2012. June 15. #8450

Ha csak napi egyszer enne egyébként is, akkor csak a tényleges etetési időben kapja a száraz tápot, ha rögtön elfordul tőle, otthagyja, akkor a 10 perc kivárása nélkül vedd el, utána másnap megint a tényleges etetési időben kapja meg, egészen addig, míg nem eszik. De ha csak mondjuk hetente elszórtan egyszer-kétszer lenne ilyen, akkor nem fogja sose megenni a tápot. Akkor ez van, majd a másnap főzött kajából eszik. Van, aki hetente egyszer koplaltatja a kutyáját (egy nap nem ad neki enni), s azoknak sincs semmi baja, neki sem lesz, ha mondjuk heti egyszer nem eszik. Ilyenkor ne is tedd elé a tápot, mert az jön le neki, hogy nem kell megennie, hisz másnap úgyis kap sokkal jobbat. Ha tudod, hogy mondjuk 3 napon keresztül nem tud házi kosztot enni, akkor próbálkozz azzal, amit fentebb írtam. Vagy akkor, ha száraz tápra akarod átszoktatni. De azt meg fokozatosan kell, mert hasmenése lehet, mert nincs hozzászokva a tápban lévő vivőanyagokhoz.

Válaszolta duccio gazdi (Boglár), 2012. June 15. #8447

Az én kutyám sem eszi meg, sem a tápot, sem a konzervet, sőt, még ránézni sem hajlandó. :) Arra az esetre, ha olyat főzök, amiből nem ehet, előre be van neki készítve a fagyasztóba csirkefarhát, és azt főzök neki.

Válaszolta nagynikolettandbuksi gazdi (Buksi), 2012. June 14. #8436

hagyd ott előtte egy 10 percig reggel.ha nem eszi meg akkor sincs semmi.utána este is 10 percre rakd elé az eledelt.vagy megeszi vagy 10 perc múlva elveszed tőle.aztán reggel 10 percre rakd elé és ezt folytasd.ha ízletesebbé szeretnéd neki adni a szárazkaját akkor vannak cégek akik gyártanak szószt külön dobozban.azzal egy kicsit öntsd be.nálunk ez vált be :)