‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Marcsikoló gazdi (Veronika), 2012. July 23. #1624

Miért piszkít a kutyám a házába?

Veroni mostanában egy nagyon furcsa dolgot csinál. belepiszkít a saját és a muki házába is. én persze naponta kétszer takarítom az udvart utánuk, a kutyaházakat is folyamatosan megnézem. amikor meglátom a "csomagot" , odahívom és leszidom, de nem sokat érek vele. ezt pár napja, max 1 hete csinálja. ezt még egy kutyánál sem tapasztaltam és úgy tudom, a kutyák nem piszkítanak oda ahol alszanak, ezért is kezdtem aggódni érte...valami lelki eredetű problémája lehet? ez már nekem magas :s

kategória: kutya, válaszok száma:5, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Marcsikoló gazdi (Veronika), 2012. July 24. #9021

A kérdező hozzászólása:

nem pisil be, de elég híg a széklete. Eddig semmi rosszra nem gondoltam, mert nem találtam őt betegnek, de most hogy mondod, már kezd aggasztani a dolog.

Válaszolta Giniras gazdi (Delinke), 2012. July 24. #9020

Először lehet, hogy ki kéne zárni azt, hogy esetleg valami szervi baja van, de ha nem nagyon híg az a kupac, akkor elvileg addig vissza kéne tudnia tartani, míg pár lépésre eltávolodik a helyétől. De ha be is pisil, akkor meg kéne nézetni állatorvossal is, mert akkor könnyen lehet, hogy szervi baja van.

Válaszolta Giniras gazdi (Delinke), 2012. July 24. #9019

Már az is sokat segíthet, ha felhívod őket/írsz nekik mailt, vagy írsz egy szimpi kutyaiskola fórumára, biztos tudnak tanácsot adni arról, hogy mit tehetsz.

Válaszolta Marcsikoló gazdi (Veronika), 2012. July 24. #9018

A kérdező hozzászólása:

A probléma az, hogy falun élek, nem is tudom, hol van a közelben kutyasuli de szerintem Salgótarjánban vagy Egerben, nem tudom. Köszi a tippet, érdeklődni fogok.

Válaszolta Giniras gazdi (Delinke), 2012. July 24. #9017

Szerintem kérj tanácsot egy kutyakiképzőtől, vagy a helyi kutyaiskolától, ők biztos tudnak segíteni. Valóban nagyon szokatlan, ha egy kutya a saját vackába piszkít.