‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte -KAM- gazdi (Lili), 2012. August 13. #1680

M-es kutyacipő labradornak?

Jó lenne rá?vagy nagyobb kellene?

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+4

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Kalvadosz gazdi (Gino), 2012. August 13. #9256

Miért kell a kutya cipő sérülés van a lábán vagy futni jártok olyan terepen ami kikezdi a lábát??? Arra azért felhívnám a figyelmet hogy a kutyák többsége nem bír benne menni vagy meg sem moccan vagy lerázza. Mi előtt megveszed méreg drágán feltétlen próbáld rá a lábára hogy lásd hogyan viseli. Sérülés esetén jó egy lábra hogy ne piszkolódjon vagy ha éles kavicsos úton sétál fut sokat amúgy meg hülyeségnek tartom, a kutyának a lába pontosan úgy alkalmazkodott az evolúció során hogy nincs szüksége cipőre max mancskrémre hogy ne repedezzen ki. Nyáron a meleg aszfalt miatt füvön kell sétáltatni télen meg olyan helyen ahol nem sózzák agyon az utat.

Válaszolta nagynikolettandbuksi gazdi (Buksi), 2012. August 13. #9254

több márkájú kutyacipő is van.lehet hogy egy kicsit máshogy méretezik a márkák.lehet hogy az egyik márkában jó a másikban nem :) ha van barátod aki személyes labrador vagy hasonló méretű lábú kutyája van akkor az ő kutya cipőjét próbáltasd meg Lilivel