‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. August 14. #1690

Mikor lesz ivarérett a kutyusunk?

Szeretném megkérdezni mikor nem lesz már kölök illata a kutyusunknak mert ez,hogy még a lány kutyusok is elkapják a futtatón ez már egyre kellemetlenebb mert csóri brúnó nem nagyon tud mit kezdeni a helyzettel.
és sajna egy pár gazdi nem is szól a kutyájára - mintha ez normális lenne - .
csóri brúnó meg csak tűri de legtöbbször ő jön ki a csatából a legroszabbul mivel ha jóval nagyobb kutyus ugrál rajta mindig széttapossák a lábát - pedig hozzátesezem ő sem egy aprócska kutyus.

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Krisztina-Brúnó gazdi (Brúnó), 2012. August 15. #9296

A kérdező hozzászólása:

köszike a tanácsot igyekszem megfogadni. Mert ez eskü nekem kellemetlen már. És hát Brúnót is meglehetősen zavarja mostmár.

Válaszolta debi09 gazdi (Muffin), 2012. August 15. #9282

9-10. hónapukban ivarérettek a kutyák!!!!!!

Válaszolta Ildikó1 gazdi (Szutyok alias Reno), 2012. August 15. #9278

Kb. 1 éves kora körül lesz ivarérett. De utána is rá fognak ugrálni mert ez dominancia próbálkozás a kutyáknál. Ha hagyni fogja,alárendeli magát a másik kutyának.Az is lehet hogy ő is csinálni fogja másik kutyán.Ez vérmérséklettől is függ. Nyugodtan kérd meg a másik kutya gazdáját hogy szóljon rá a kutyájára. Ez alap egy kutyatartónál,ha mégsem szól rá,nyugodtan menj oda és zavard el,ne kézzel, a térdeddel háríts.