‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Csokiskeksz_viveen_ gazdi (Lizy), 2012. August 16. #1695

Milyen időközönként használjam?

Vettünk 'bobi' kutya sampont bolhák ellen. milyen időközönként kel vele megfürdetnem a kutyát? a bolhanyakörv nem vállt be nálunk azért most ezzel próbálkozunk.

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta BeagleKennel gazdi (Hubi), 2012. August 16. #9312

Fürdetni konkrétan nem havonta kell/lehet, a sampontól is nagyon függ! Egyébként szerintem ha bolhairtó samponnal lefürdetitek és kiszeditek belőle az összes bolhát, no meg persze utána bolha elleni cseppet tesztek rá nem lesz bolhás, ez nálunk bevált Héránál.

Válaszolta Csokiskeksz_viveen_ gazdi (Lizy), 2012. August 16. #9304

A kérdező hozzászólása:

Rendben köszi szépen!

Válaszolta Kalvadosz gazdi (Gino), 2012. August 16. #9302

Megnyugtatlak ez sem fog, mert kb a 0-val egyenlő a samponban lévő hatóanyag és a bolhákat nem riasztja vissza, volt régen egy jó szer de azt már nem igazán árulják kevés vízben kellett feloldani és úgy fürdetni a kutyát vele de már nem jut eszembe a neve Valaki nem tudja véletlen melyik az?
Kutyát havonta egyszer érdemes fürdetni gyakrabban nem nagyon, jah meg ha nem lesz meg az a szer amit írtam akkor frontline combo mert az a bolha lárvát is megöli meg adventix az is öli a lárvát is állatorvosnál lehet venni.