‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2012. September 07. #1745

Békákat keres?

Tagnap észrevettem, hogy jojo a rózsánál ásott egy nagy gödröt(és mivel a rózsa közel van a járdához a beton alá is beásott egy kicsit).miért pont a rózsáknál és más növényeknél ás jojo?békát keres vagy vakondot vagy mi?!

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta debi09 gazdi (Bessy), 2012. September 08. #9601

igen az egyik barátnőm apukájának a kutyája is ezt csinálta!!!!!!!

Válaszolta debi09 gazdi (Muffin), 2012. September 08. #9597

nem biztos hogy csak az a szándéka lehet hogy keres valami mivel Tacsi és ahogy Gino mondja de ha még meleg van lehet hogy azért ásott hogy ott feküdjön mivel a föld alatt hűvösebb van!!!!!!!!!!

Válaszolta Kalvadosz gazdi (Gino), 2012. September 07. #9595

Szia! Azt csak ő tudja megmondani, hogy mi izgatja a növények körül, ha van béka ott és szereti őket kergetni lehet hogy azt keresi, de az is lehet hogy gyíkokat keres:) Gino oda van a kertben pl. a gyíkokért órákat képes szimatolni, lesben állni és toporogni a bokrokban meg a növények körül ahol megbújnak, vagy a lépcső alatt van hogy ás is utánuk lehet Jojo is őket keresi:D de az is lehet, hogy a földben mozog valami a gyökereknél és azt érzi .... ki tudja...lévén hogy tacsi benne van a vérében a férgek keresése