‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2012. September 09. #1749

Miért volt rohama a labradoromnak?

Amikor kimentem bukcsi leesett a lépcsőröl, elkezdett kúszni a fűbe közben rázta a fejét. vize volt és meleg sincs annyira. mitől lehetett?

kategória: kutya, válaszok száma:6, kérdés értékelése:+6

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Kalvadosz gazdi (Gino), 2012. September 10. #9635

Ezek a tünetek arra utalnak hogy elveszítette az egyensúlyát, a fűben kúszás is valószínű azért lehetett mert nem érezte biztonságosnak azt ha lábra áll, vagy annyira szédült hogy nem is tudott, a fejrázás szintén a szédülésre egyensúly zavarra utal. Ez lehet akár keringési rendellenesség, egy szív baj jele, vagy valamilyen halló szervi baj ami befolyásolja az egyensúly érzékét, mindenképp mutasd meg a dokinak.

Válaszolta BeagleKennel gazdi (Hubi), 2012. September 10. #9630

Buksi, szerintem jobb lenne ha a hülyeségeidet megtartanád magadnak...
Én mondjuk nem tudok mit javasolni, de állatorvoshoz mindenképp vidd el, mert ha tényleg rohama volt akkor eléggé nagy a baj. És gondolom az életével meg nem akarsz játszani hogy most huh, nincs baja, nem kell dokihoz vinni.

Válaszolta nagynikolettandbuksi gazdi (Buksi), 2012. September 09. #9616

több lehetséges válasz van:
1.beverte a fejét
2.fültetve van(nem hiszem hogy itt ez lenne a helyes)
3.már eleve beteg volt csak nem vetted észre a tüneteket(ha voltak tünetei)

mindenesetre vidd állatorvoshoz! csak ő tudhatja 100%-osan a bajt.arról nem is beszélve hogy nem látták a labradorodat szerintem a blökisek nagy része,és a rohamot se.így nem lehet konkrét választ adni