‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte nagynikolettandbuksi gazdi (Buksi), 2012. September 30. #1782

Támadásnak vegyem???

Buksi most találkozott egy nagytermetű kankutyával,és neki ment.de nem harapta meg pedig most nem tudtam visszafogni és nem harapott de nekiment.az okát tudom,ivartalanítani fogjuk őszi szünetben aztán magánkiképző! és persze a többi kutya.

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Kalvadosz gazdi (Gino), 2012. October 01. #9808

13 éves kutyánál már a fogkő leszedés miatti altatás is meggondolandó nem hogy az ivartalanítás!!!:O Én nem javasolnám ezt. Nagy a kockázata hogy nem kel fel a műtő asztalról. Nekem nem sokára 10 lesz a kutyám de én fogkő leszedés miatt is hepáztam nem hogy ivartalanítani. Másrészt nem hiszem hogy ami 13 év alatt bele rögzült az meg fog szűnni egy ivartalanítással ha egyszer már ilyen, azt nem fogja megszüntetni az ivartalanítás. Van egy kutyus akit agresszió miatt ivartalanítottak a közelünkben de ő olyan volt hogy a járókelőknek is ment neki, a kutyákkal szemben nem csillapodott az agressziója és ő még fiatal szerintem a megoldást nem az ivartalanításban kell keresni, legalább is ennyi idősen nem. Az is kérdéses hogy mennyire hajlandó még ennyi idősen tanulni, tudsz rajta csillapítani tanítással oda figyeléssel de sajnos valóban nem sokat ha eddig ilyen volt és ezt a viselkedési formát szokta meg nem biztos hogy hajlandó lesz alkalmazkodni. De sok sikert.

Válaszolta AnnaXD gazdi (Törpi), 2012. September 30. #9805

Egy 13 éves kutyának nem kockázatos a műtét?