‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte jaskoemma gazdi (Rocky és a többiek), 2012. October 11. #1803

Kishalak vagy sem?

Amy-nek az egyik halacskámnak nagy a hasa már mióta,valószínű hogy lesznek kishalai de nem fialt még le mit tegyek?
kérek válaszokat!

kategória: akvárium, válaszok száma:7, kérdés értékelése:+4

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Vanessa005 gazdi (Hógolyó), 2012. December 27. #10487

De amúgy a ha tudsz új képet felrakni könnyebb lesz mert így könnyebb megsaccolni..
Adigis sok szerencsét..

Válaszolta Vanessa005 gazdi (Hógolyó), 2012. December 27. #10486

Hally mindenkinek..!

A hal nem emlős hogy elevenen szül.Az úgy van hogy a nőstény kirakja az ikrát a hím meg ráfecskendezi a tejét így .....és a kishalak már úsznak is csak ez több nap folyamata...
Mindent szépen mondtam és remélem senkit nem bántottam meg..

Válaszolta Kalvadosz gazdi (Gino), 2012. October 12. #9895

Az a baj hogy a képen nem tudom kivenni milyen fajta halad van csak azt hogy vörös, aranyhal? Azoknak amúgy is nagy a hasuk, vagy ha eleven szülő azoknál kb 2 hét a vemhességi idő de ha le is fial akkor nagy esély van rá hogy a többi nagy hal megeszi vagy akár a saját szülő. Ha eleven szülő javaslom a műanyag tartályt ami vízbe helyezhető ellető és elkülönítő. Ha nem elevenszülő akkor lehet sosem lesznek kis halak az ikrás halak szaporítása eléggé nehézkes kivéve a tapadós harcsákét, számít a víz minősége hőmérséklete egyáltalán oda talál e a hím hogy megtermékenyítse az én vitorlásaim is sokszor raktak már ikrát de sosem sikerült egynek sem kikelni, vagy megeszik ők maguk féltésből vagy más hal vagy egyszerűen csak nem életképesek az ikrák nem megfelelő a körülmény.