‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Petra1992 gazdi (Manó), 2012. October 20. #1828

Mit csináljak, hogy hízón egy picit a kutyám?

Van egy új kutyánk. azelőtt mielőtt ide jött tenyésztőnél volt, és csak hússal volt etetve. de hogy most nálunk van nem hússal etetjük őket hanem házi koszttal, de nagyon soványka. mit csináljak vele, hogy hízón? segítsetek. :)

kategória: kutya, válaszok száma:1, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta BeagleKennel gazdi (Hubi), 2012. October 21. #10016

Mióta van nálatok a kutyus? Ha nem régen került hozzátok akkor valószínűleg még ismeretlen neki a hely, és nincs kibontakozva. Amikor Hubi került hozzánk akkor Ő se evett vagy 3 napig, de utána elfogadta tőlem a tápot.
A másik ok pedig azért lehet hogy nem eszik mert mivel a tenyésztőnél húst evett, így nem fogadja el az olcsó tápot, se a házi kosztot. Rengeteg olyan ismerősöm van akinek a kutyája csak a drága tápot eszi meg, a többit nem. Én ajánlanám hogy kérdezd meg a tenyésztőt - ahonnan vettétek - hogy Ő milyen táppal eteti a kutyáit, és Te is vegyél neki olyat. Ha meg azt se eszi ellehet vele játszani azt hogyha nem kéri a kaját reggel, akkor csak másik reggel kapjon enni, és semmi nasi közbe!