‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Ivett1983 gazdi (Nimród), 2013. February 06. #1984

Csípőízületi diszplázia

Sziasztok!érdeklődni szeretnék van e valakinek diszpláziával kapcsolatos tapasztalata?nekem egy labradorom van,most volt egy éves és nagyon az a sejtésem,hogy diszpláziás
mikor pihen,vagy alszik,nem minden esetben de sűrűn előfordul mostanában,hogy mikor feláll akkor nyűszög.utána olvastam a csípő diszpláziának és el vagyok keseredve mert szerintem nekünk az van.orvosnál még nem voltunk de készülünk megmutatni a doktorbácsinak.úgy veszem észre "csak" a hátsó bal lábával nem nehezedik teljes súlyával rá.a futással semmi gondunk....majd okosabb leszek ha látta a doktorbácsi...addig is ha valakinek van tapasztalata szívesen fogadom a tanácsokat és észrevételeket.köszönöm!

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta briefen gazdi (Masni), 2013. July 15. #11597

Mi túlvagyunk egy könyökdiszplázia műtéten,és a csípődiszplázia miatt egy csípővisszaforgatáson.A Labradoroknál is igen gyakori,sajnos.Fontos a jó táp,az időbeni kezelés.mi Carprodyl-t kaptunk első körben.Ez fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő.Mert ez ugyebár fáj,de azért fáj,mert már gyulladásban van.Érdemes egy orvost megkérdezni.

Válaszolta Chokky gazdi (Hector), 2013. February 06. #10764

http://www.haziallat.hu/kutya/betegseg-gyogyitas/oroklodo-kutya-betegsegek-csipo/3472/ A biztonság kedvéért olvasd el ezt az oldalt! Itt leírja hogyan lehet kezelni, észrevenni..stb!