‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Barbi10 gazdi (Morzsi), 2013. March 08. #2017

Hogyan taníthatnám meg?

Van egy hullámos papagájom,és azt szeretném megtanítani neki hogy a kezemből egyen,és hogy oda repüljön!!kinek hogyan sikerült megtanítania??válaszaitokat előre is köszönöm!! :)

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:+3

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta sulyokviktoria gazdi (Nelli), 2013. April 02. #11065

bocsi azt hittem hogy kutyáról van szó

Válaszolta sulyokviktoria gazdi (Nelli), 2013. April 02. #11064

Úgy kell ha a kutyádat meg akarod valamire tanítani az a kutya vér tőled valamit és ő azt várja a jutalomfalatokat és nem mindegy milyen jutalom falat amit csak ő szeret először neked kell megmutatni neki hogy hogy kell majd rá kell kényszeríteni hogy azt kell tenni erélyesnek kell lenni mert magától a kutya nem tudja hogy te vagy a főnők mert azt hiszi hogy ő a főnők és ő azt csinál amit akart elszántnak és erélyesnek kell lenni mert ha azt akarod neki tanítani hogy ülj megmutatod ha nem csinálja lenyomod a fenekét és adól neki egy jutalomfalatot addig kell azt csinálnod míg ő is nem csinálja azt de fontos mindig amikor csináltatod vele a gyakorlatot mindig adj neki egy jutalomfalatkát de csak akkor ha megcsinálta de ha te csináltatod vele akkor is adj neki amikor már megcsinálta ez hatásos a kutyám kutyiaskolában volt és ott i használták ezt a módszert

Válaszolta Barbi10 gazdi (Jessie), 2013. March 09. #10916

A kérdező hozzászólása:

Szia Nia!
Én azt tudom hogy bizalmas kapcsolatot kell kialakítani!!Na mindegy,de megfogadom a tanácsod!!!

Válaszolta vorosritty gazdi (Nia), 2013. March 08. #10912

Szia Morzsi!
Nekem ugyan nincs papagájom, de több ismerősömnek van. Azok alapján, amiket meséltek róluk és tudok innen-onnan, azt kell mondjam, hogy ezt nem igazán megtanítani kell neki, hanem olyan bizalmas kapcsolatot kell kialakítanotok, hogy ő akarjon a kezedre repülni.
Esetleg nézz körül a madarak témájú fórumokban, hátha találsz olyan papagájos gazdit, aki tud ebben segíteni.