‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Barbi10 gazdi (Morzsi), 2013. March 29. #2046

Miért hány?

Ma morzsi három-szor hányt egymás után és nem tom,hogy miért!!úgy csinált hogy feküdt simiztem a hasát aztán eléggé gyorsan elkezdett lélegezni és aztán hányt!válaszaitokat előre is köszönöm! :) :(

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok beküldés ideje szerint

Válaszolta Chokky gazdi (Hector), 2013. March 29. #11017

Nekünk is ez volt a bajunk! Hector normális hányása 1 hetente vagy három-négy volt. Ezért már fel kellett hívni a dokit mert ilyenkor a kutyák sok folyadékot veszítenek! Azt mondta semmi baja. Csak kiválthatja a mohóság, evés után a sok mozgás, vagy idegen test is! Szóval ha egy nap hármat hány de ráhúz kb. egy vagy két hetet az teljesen normális!

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Zsömi), 2013. March 29. #11016

Nem lehet, hogy gyorsan ette meg a reggeliét? Én ezt Zsöminél úgy orvosoltam, hogy a tányérjába tettem egy nagyobb kavicsot (persze jól megmosva) és a köré tettem az ételt, így nem tudott úgy habzsolni, és idővel le is szokott róla. :) De hanem lesz jobban, vidd el állatorvoshoz!

Válaszolta Bebe22 gazdi (Belle), 2013. March 30. #11031

Ha hány és fehér habosat, akkor nincs gond, mert az nem gyomorból jövő. Ha viszont már sokszor egymás után és sárgásat, csukladozva és mozog az egész kutya az öklendezéstől, az viszont már gyomorból jön, akkor az gáz. A sokat arra értem hogy nem 3x-4x hanem többször, akkor viszont már ajánlott felhívni az orvost.

Válaszolta Barbi10 gazdi (Jessie), 2013. April 05. #11084

A kérdező hozzászólása:

nagyon koszonom valaszaitokat es hat olyan feher habosat hanyt szoval akkor nem lesz gond remelem de igazad lehet zsomi lehet hogy nagyon gyorsan ette meg az etelt!!:(hat remelem hogy mar nem fog hanyni!!