‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte fflilla gazdi (Fifi), 2013. April 12. #2076

Mit tegyek ha a kutyáim nem ismerik fel egymást?

Most hoztam haza a kutyámat a kutyakozmetikustól,és a másik két kutyám nem ismeri fel a szagát. külön kellett zárnom őket mert bántják egymást. mit tegyek?várjak amíg visszajön a szaga,de nem rosszabb ha több ideig nem látják egymást?

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Manguszta gazdi (Liz), 2013. April 29. #11224

Lehet, hogy nem a szag miatt van... szoktad őket külön-külön elvinni, sétálni, foglalkozni vele, vagy mindig hármasban sétáltok? Szálkás tacskóknál hallottam olyat, hogy ha csak az egyiket viszik ki (vadászni, sétálni, bárhova), akkor az otthonmaradtak zokon tudják venni és hazajövetel után bunyó van... Próbáld ki, hogy az egyik otthonmaradtat elviszed egy jó hosszú sétára, aztán a másikat is, utána mi történik?

Válaszolta BeagleKennel gazdi (Hubi), 2013. April 13. #11151

Mi az hogy visszajön a szaga? Parfümmel lefújták? Szerintem ettől függetlenül nem kéne a másik két kutyádnak bántani őt, mert nem egy ismerősöm van akinek több kutyája van és az egyiket szokták vinni kozmetikushoz(parfümmel leszokták fújni) és ettől függetlenül megismeri őt a többi kutya, nem morog rá meg semmi ilyen.