‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte saby gazdi (Hector), 2013. April 28. #2100

Mitől lehet hogy hector nem akar mostanság enni?

Nemrég lázas volt, adtunk neki gyógszert, és elkezdett rendesen enni. most megint nem eszik megnéztük hogy nem-e lázas, és nem. mi lehet még ilyen ok? a nagy melegtől lehet? 1-2 hete napi 2* kapott és mind a 2* kinyalta a tányért, de most hozzá se akar nyúlni.

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta saby gazdi (Hector), 2013. April 29. #11223

A kérdező hozzászólása:

Köszi szépen mindenkinek a válaszokat, ha ma sem eszik kihívom hozzá az orvost. Az orvos movalist ajánlott de csak felet.

Válaszolta rini gazdi (sunny), 2013. April 28. #11222

szia az fontos tudni hogy milyen lázcsillapítót kapott mert az emberi gyógyszer 1 kivételételével szinte mind kicsinálják az állat gyomrát...én azért nem várnék sokat arra fogva hogy meleg van mert emellett babesia szezon is van szoval szerintem inkább keress fel egy orvost jobb félni mint később nagyobb bajt orvosolni

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Zsömi), 2013. April 28. #11221

Ha nem levert, csak enni nem alkar, akkor a meleg az oka. Nekünk is ez van. Mi úgy csináljuk, hogy elég séőn adjuk neki a vacsorát, mikor már hűűvösebb van, és akkor van kedve enni. :)

Válaszolta rexsona gazdi (Szultán), 2013. April 28. #11220

Ugyanez van Szultánnal is ,nem beteg ,és mégse akar enni!!!!Én arra gyanakszom ,hogy ez a hirtelen meleg az oka!!!!!