‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Odusszeusz gazdi (Töki), 2013. May 02. #2106

A macskáim nem szereti, ha tanulok? a tankönyvek örökös célpontok nekik. de csak addig, amig fölöttük görnyedek.

Mindkét macskám felváltva néha tanulás közben fogják magukat és ráfekszenek a tankönyvre, vagy a füzetre, amiből épp okosodni próbálok. régebben gondoltam arra, hogy biztos csak az íróasztali lámpa miatt (ami alá a kicsi be szokott feküdni napozni). elvétve a billentyűre is ráfekszenek, de az nagyon ritka. viszont a tankönyvekre és füzetekre előszeretettel, de semmi másra! ha más könyvet olvasok és hagyok ott, azt le se ... lehet a macskák is fújnak a matematikára? :)

kategória: macska, válaszok száma:4, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Zoey9500 gazdi (Szófia), 2013. May 03. #11237

Az érdekes.Nekem azt szokta hogy miközben tanulok oda jön mellém és nézi a könyvet.Mikor németet tanulok akkor meg elég érdekes néz,biztos mert nem érti.

Válaszolta Odusszeusz gazdi (Töki), 2013. May 02. #11235

A kérdező hozzászólása:

De érdekes módon csak a matematikára :) Lehet, hogy látták, hogy agyfrászt kapok :D Amúgy a matek könyvvel megtehetné azt az én macskám is, amit Simon's cat :D

Válaszolta Zsorzsett gazdi (Pamacs), 2013. May 02. #11234

Szerintem féltékenyek. :)

Válaszolta Zitty gazdi (Dinamo), 2013. May 02. #11232

Ez tipikus macska szokás.
Kevés macska van amelyik nem tud ellenállni a nyitott könyveknek és füzeteknek főleg ha nézőközönség azaz a gazdi ott ül fölötte.
Az én macskáim nem válogatnak a tiiéd ínyenc.
http://www.youtube.com/watch?v=uOHvZjiDANg