‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Zoey9500 gazdi (Pamacs), 2013. June 07. #2147

Miért ugatja az autókat?

Helló!

a kutyám pamacs állandóan ugatja az autókat.és ha mi is kiállunk az udvarból eszeveszettül csahol.meg főleg ha idegen jön.miért csinálja?

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Schocka gazdi (Fufi), 2013. June 16. #11425

Hát mi anno a kutyasuliban tanultunk egy trükköt, hogyha például elkezdi az autót vagy bármit ugatni, jó időzítésel ugatás közben egy vizipisztoly segítségével rá kell lőnin megilyed, és abbahagyja.. Mergilyed és az is a lényeg! Ha már eljuttok odáig hogy nem ugat, akkor dicsírjétek jutlmazzáták, erősítsétek meg benne azt hogy az autó nem bánt és úgy a jó ha nem ugat! És a séták és az energialekötés nagyon fontos! :)

Válaszolta Schocka gazdi (Fufi), 2013. June 16. #11424

Hát mi anno a kutyasuliban tanultunk egy trükköt, hogyha például elkezdi az autót vagy bármit ugatni, jó időzítésel ugatás közben egy vizipisztoly segítségével megilyed, és abbahagyja.. Mergilyed és az is a lényeg! Ha már eljuttok odáig hogy nem ugat, akkor dicsírjétek jutlmazzáták, erősítsétek meg benne azt hogy az autó nem bánt és úgy a jó ha nem ugat! És a séták és az energialekötés nagyon fontos! :)

Válaszolta duccio gazdi (Boglár), 2013. June 08. #11408

Mert Ő egy juhászkutya, és épp ezért minden mozgó tárgyat terelni akar.
Mondanám, hogy próbáld az energiáját sétával és játékkal lekötni, de az ösztön akkor is ösztön marad.