‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Barbi10 gazdi (Morzsi), 2013. July 17. #2203

Segítsetek,,sürgős!

Sziasztok!
a bar9atnőmnek vannak küolykei és elakarlya adni de azt nem tud egy olyan oldalat találni ahol lehet kutyákat eladni.
válaszaitokat előre is köszönöm!!

kategória: kutya, válaszok száma:14, kérdés értékelése:-12

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Barbi10 gazdi (Morzsi), 2013. August 05. #11738

A kérdező hozzászólása:

Kedves Morzsi!
Igen, dem a barátnőmnek vannak kiskutyáki, hanem Lilinek és Snupinak! De neked mi közöd hozzá! Testvérekk és?? Mi van akkor! :@ Te ne üssd bele az orod az én dolgoma.7 Jólvan nálunk vannak kiskuták ws akor mi vaan?
A többieknek: És úgy írok ahogy akarok, nektek legyen mindegy!
Morzsi

Válaszolta Dia1200 gazdi (Molly), 2013. August 05. #11735

1. Vegyél egy helyesírási kéziszótárt, vagy járj nyelvtan órákra!
2. A barátnőd eladhatja úgy is őket, hogy kiviszi valamilyen piacra vagy kirakodó vásárra. Vagy interneten is el lehet adni őket pl. jofogas.hu-n vagy ilyesmin.
3. Akkor érdemes eladni a kicsiket, ha már nem szopnak(gyengébbek kedvéért tejet isznak az anyukájuk emlőiből), hanem rendes ételt esznek, (ha a kutyák nem szoktak szopni akkor elnézést), ja és egészségesen érdemes eladni őket!
4. Ha a barátnőd nem szeretné, hogy hamar elpusztuljon, és a látogatók ne panaszkodjanak, akkor jobb lesz állatorvoshoz vinni őket, ha a barátnőd azt akarja hogy egészségesek legyenek.
5. És egyben a legfontosabb: A barátnőd NE SZAPORÍTSON, hanem IVARTALANÍTSON, mert kutyák százai, ha nem ezrei élnek, és halnak menhelyeken, onnan is tud kölyköt venni, ha szeretne!

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. July 23. #11663

még annyi hogy felnőtteknek szülőknek el kéne gondolkodni azon hogy lili és snupi testvér testérrel való párzásából beletenyészett kölykök születtek vérfertőzés lett és ennek hátrányairól fel kéne nyitni a gyermekük szemét hogy ez nem akkora poén mint amilyennek hiszik ha nincs pénzük a ivartalanításra akkor a testvérek közül 1et tartsanak meg a többit ajándékozzák el vagy a kertet úgy ossza fel hogy több vérfertőzés ne legyen !!!! mert ez rohadtul az nem csak szaporítók hanem felelőtlenek is a gazdi szülei !!!!

Válaszolta Guiny gazdi (Gombócz Arthur), 2013. July 20. #11644

Mindenkivel egyetértek, és sajnálom a kutyusokat.
Minél előbb keress nekik szerető gazdit, és ivartalaníts! :@
Nem értem azokat a felelőtlen gazdikat, akik nem jó genetikájú eb-ivadékokkal árasztják el a világot, mert hogy olyan cukik.
Nem lehet ennyit szaporítani.
Egy jó tenyésztő jó apukát keres a szukájának, azonkívül a nem hozzá értő ember ne fogjon bele a tenyésztésbe!
Remélem, hogy ez a sok negatív válasz most meghozta az eszed.

Válaszolta Vikcsi78 gazdi (Morzsi), 2013. July 19. #11639

Kedves Morzsi!
Látom a gazdádnak rajtad kívül van még 4 kutyája.
Hímek és nőstények egyaránt!
Lilinek van egy olyan blogbejegyzése, hogy Kölykök !! Ahol az van írva idézem: 3 ami úgy néz ki mint a Snupi, (a testvérem)mert ő az apjuk
A Lilinek a Snupi a testvére. És nekik vannak kölykeik? Ez most komoly. Szegény kiskutyák! Lilinek a képei között vannak is kiskutyák!
Azt akarom kérdezni (ne vedd sértésnek tényleg csak megkérdezem) nem nektek vannak kiskutyáitok?? Mert szerintem nem a barátnőd kutyáinak vannak, hanem a te kutyáidnak! (Ha tévedtem, akkor bocsánat.)
Morzsi

Válaszolta Annóca gazdi (Fidó), 2013. July 18. #11630

Sajnos vannak ilyen emberek..... :( Amúgy mindenkivel egyetértek!

Válaszolta nagynikolettandbuksi gazdi (Buksi), 2013. July 17. #11626

egyetértünk Rinny.nagyon sajnálom a kutyákat hogy ilyen gazdát adott nekik a Jóisten.ha velem ilyen előfordulna nem mernék ilyen kérdést feltenni szégyenemben.(persze nem fog mert az én kutyáim ivartalanítottak). Ezek a gazdák pedig felelőtlenek de nagyon :(

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. July 17. #11625

de ez pontosan azt jeleni kedves buksi gazdi a mire gondolsz sajnos itt nem lehet káromkodni :) jó nagy szaporító a kedves gazdi :)

Válaszolta nagynikolettandbuksi gazdi (Buksi), 2013. July 17. #11623

tudom hogy ez nem ide tartozik de kb. fél éve megkérdezte ugyanezt.ha visszanézitek meglátjátok.ugye ez most nem azt jelenti amire gondolok? folyamatosan hozzák le az almokat és félévente lesz egy ilyen kérdés?? :O

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. July 17. #11620

ja ha a kicsit betegek akkor is vegye el dokihoz betegen ne adjon el kutyát a barátnődet be is perelhetik ha beteg kutyát ad el !!!! ja és egy kutya nem mosógép nem csereszabatos ne tudja le azzal hogy majd ad egy másikat a beteg helyett !!nem azért adok ilyen részletes segítséget mert mert támogatom a szaporítókat ami be beletartoznak azok az emberek is akik azt a nézetet támogatják hogy a kutyának 1szer szűlnie kell mert hát ők is azok szaporítók !!!! hanem mert 12éve dolgozom állatorvosi rendelőben és ott sok felelőtlen szaporításból bekövetkezett végzetes kimenetlű balestet láttam már amiről szegény kölykök nem tehetnek egyedűl !!!!!! csak a szaporítók!!!

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. July 17. #11619

teljesen egyetértek zsömiékkel a szaporítás ivartlanítás ügyben neked és vagy barátnődneka válasz :: pl topapró.vagy expess.hu ahol tud regisztrálni és eladni!!! csak egy két jó tanács bár ezt nem kérted de kapod a barátnőd úgy adja oda a kutyusokat új gazdijuknak hogy nincs hasmenés hányás tüsszögés orrfolyás levertség az alomban csak élénk jó étvágyú aktív kutyát adjon el !!!!! fontos hogy ne akarjon gyorsan túladni rajtuk a kölykökenk szükségük van hogy 8 hetes korukig hogy az anyjuk tesvérük mellett legyenek ez azt is jelenti hogy a kicsiket ha egészségesek vigye el dokihoz és oltassa be 7 hetes korukban a chippezés is kötelező az adásvételhez de az oltás az legalább legyen meg és az oltási könyvet pecséttel oltással adja a kutyákhoz !!!!! még egy ami fontos abból a junior tápból adjon a gazdiknak egy hétre valót amivel ő eteti a kicsiket és mondja meg a gazdiknak mi a táp neve hogy esetleg folytahassák az vagy ha mást akarnak adni akkor a hasmenés elkerülése miatt keverjék hozzá az ő álltala etett táphoz az újat hogy ne legyen hasmenése a kicsikenek erre külön hívja fel a gazdik figyelmét ! JA ÉS NE SZAPORÍTSON A BARÁTNŐD !!!! IVARTALANÍTSON !!!!

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Zsömi), 2013. July 17. #11616

néhány nyelvtan órát vehetnél a nyáron észlény. És szerintem nem a bar9atnodnek vannak kiskutyái, hanem a barátnőd kutyájának. Nem ártana inkább ivartalanítani, hogy ne legyenek fölösleges szaporulatok...