‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2013. August 24. #2265

Szerintetek beválhat a fül masszírozás?a németjuhász kutyusomnak,mert még mindig kajla fülü.

Az állatorvos ajánlotta, hogy masszírozzam amy fülét.úgy ,hogy megfogom a fülét a bal kezemmel és a jobb kezmmel végig húzom az újjaimat a füle hegyéig.az egyik füle úgyahogy kezd kicsit felállni, de a bal füle teljesen konyul és mikor csinálom napi 10x kell egy-egy fület, néha fáj neki.vagy inkább várjak türelmesen?

kategória: kutya, válaszok száma:5, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta rexsona gazdi (Szultán), 2013. August 30. #11921

Szerintem se nyúlj hozzá,nézd meg az én fülemet ,ugyanolyan kajla volt,legyél türelmes ,majd meglátod hogy magától szépen feláll a füle!!!

Válaszolta Petrus7 gazdi (Cleo), 2013. August 25. #11883

Én nem ajánlom. Épp az ellenkezője,békén kell hagyni nekik..az egyik kutyámnak 6 hónaposan állt fel mind2 füle..a másik Nj-nak 4,5 hónaposan...nemtudom mitől félsz..még bőven van ideje.De ha piszkáljátok neki csak azt éred el h nem fog neki felállni.

Válaszolta rini gazdi (csillag), 2013. August 25. #11879

nem nekik nem szabad bántani fülüket lég türelmes 7-8 hónapos kor kürűl fog állni neki újra :) amikor befejeződik a fog váltás max adhatsz neki plusz calciumot

Válaszolta Chokky gazdi (Cecília), 2013. August 24. #11877

Szerintem inkább várd meg!
Ha fajtatiszta féléves koráig úgy is feláll majd a füle.