‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2013. October 08. #2323

A kutyám nagyon kedvetlen

Sziasztok!
jojo a mai nap folyamán nagyon olyan volt mint akinek nincs kedve élni.reggelizni nem akart, és meg sem ette, így amikor hazaértem a suliból akkor próbáltam kutyaszalámival a kedvére járni de nem kért semmit.még mikor hazajöttem akkor sem jött oda hozzám ahogy szokott, és még a farkát sem csóválta.beteg lenne vagy mi?ilyet még nem láttam nála, és egy kicsit aggódom

kategória: kutya, válaszok száma:15, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Zitty gazdi (Dinamo), 2013. October 10. #12179

Nem kellene ilyen lekezelőnek lenned... nem cska neked szólt a válasz hanem mindenkinek aki látja hogy látványosan valami baja van az állatnak vigye el orvoshoz rögtön lehet semmi komoly mint most nálad de lehet komoly is és itt aztán találgathat mindenki adhat tanácsot akár gyógymódot is írhatnak de ha nem az a baja amit feltételeznek még lehet jobban árthat a kedvencének mint segítene ha netalán ajánlanak valami kencét vagy gyógyszert... de flegmázz csak...

Válaszolta VeszettGazdi gazdi (Trutyi), 2013. October 10. #12174

Jól van akkor!:) Szerencsére most semmi komoly sincs, bár a lelkieket sem szabad hanyagolni! ,,, de ugye, hogy jobb érzés és nyugodtabb az álmod így!:):):) Örülök!

Válaszolta VeszettGazdi gazdi (Trutyi), 2013. October 09. #12166

Írd majd meg, hogy mi volt a dokinál, mi volt a diagnózis és mi a gyógykezelés! Nagyon szurkolok, hogy semmi komoly baj ne legyen!!!!

Válaszolta Zitty gazdi (Dinamo), 2013. October 09. #12164

Itt senki sem állatorvos ilyen témában pontos diagnózist csak az állatorvos tud felállítani! Fölösleges időt fecsérelni és várni a legjobb választ el kell vinni állatorvoshoz !!!

Válaszolta VeszettGazdi gazdi (Trutyi), 2013. October 09. #12159

AZONNAL DOKIHOZ!!!!!!!!!!!!!
Lehet bélféreg, kullancs, belső gyulladás és még számos dolog!
Nem érdemes találgatni ha nincs külső tünete! Sajnos az apróságtól a komolyig bármi lehet!
SÜRGŐSEN ÁLLATORVOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezeket vedd nagyon komolyan légy szíves, mert egy életre szóló és soha nem múló LELKIFURDALÁST okozhatsz magadnak!!!!!!!

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. October 09. #12157

mérd meg a lázát ha 39.2 ig nem láz afelett az nézd meg a vizeletét ha sötét sárga vagy barna akkor lázzal együtt lehet hogy babesiás de ha nem találsz ilyen tüneteket akkor is vidd dokihoz mert számos más baj lehet a háttérben !!!

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. October 09. #12155

sürgősen vidd dokihoz kullancs azaz babesia szezon van!!!!!!!!!!!!!!!

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2013. October 08. #12147

ha nincs étvágya, és kedvtelen, az egyértelműen betegségre utal. Vigyétek el állatorvoshoz minnél előbb, nehogy valami komoly legyen. (mérgezés, vagy bármi lehet,de z is lehet, hogy csak az időváltozás,)