‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Zittyke gazdi (Blökii), 2013. October 10. #2326

Túlsúly

Sziasztok!

olyan gondom lenne, hogy 3 éves tacskó keverék kislány, kb 6-7 kg, és fogynia kéne!
hogy fogyasszam le? ötleteket ávrok!
köszi

kategória: kutya, válaszok száma:8, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta ruzo gazdi (Barni - Bruno), 2013. October 13. #12192

több mozgást kell végezni és diétás kaját kell venni vagy csinálni sok sikert a fogyáshoz

Válaszolta Zittyke gazdi (Blökii), 2013. October 11. #12188

A kérdező hozzászólása:

Azok nem mostani képek..

Köszönöm a válaszokat!

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2013. October 11. #12187

Szerintem nem kövér, a képei alapján, egy tacskó eleve ilyen súlyban kell, hogy legyen. Külleme, és Jelleme-nél van, hogy milyen súlyokat képvisel egy tacsi. Szerinem nem számít kövérnek Blökiii, de te tudod.
http://hu.wikipedia.org/wiki/Tacskó

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. October 11. #12185

vegyél diétás tápot pontosan mérd le a kutyád súlyát ha pl 7 kg akkor mérd ki a tápot 6kg-ra és azt csakis azt add neki oda min ahogy a többiek is mondták zéro nasi és egészséges keretek között sok aktív séta labdázás azt te érzed hogy a kutyád mikor fárad ki ... ha elérted 6kgos testsúlyt mert közben mérlegeld a kutyusod lemehetsz az 6.5-5 kg.os táp dózisra .. ha nem bírod megállni hogy kutyusod kunyerál bár szerintem nem helyes ha ilyenkor enni kap a kikészített napi adagjából adhatsz 1-2 szemet ha kutyusod naponta többször eszik akkor a napi adagot 2-3 felé is oszthatod figyelj arra hogy más élelem forráshoz ne jusson hozzá kint hagyott száraz táp neki vagy ha van a cicád akkor az övéből sem ehet azt is el kell tenni !!! és hogy a család összes tagja betartsa a diétát dugiba ne etessék a kutyát semmivel egy kis virsli mehet jutifalatnak hogy ne legyen egyhangú a diéta de csak ennyi ja és ha van kedved elmehetsz hidroterápiára a kutyusoddal http://www.hidroterapia.hu/

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. October 10. #12184

azt akartam írni ha elérted a 6 kg akkor lemehetsz az 6.5-kg kimért táp dózisra
csak ez kimaradt az előző kommentemből

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. October 10. #12183

vegyél diétás tápot pontosan mérd le a kutyád súlyát ha pl 7 kg akkor mérd ki a tápot kg-ra és azt csakis azt add neki oda min ahogy a többiek is mondták zéro nasi és egészséges keretek között sok aktív séta labdázás azt te érzed hogy a kutyád mikor fárad ki ... ha elérted mert közben mérlegeld a kutyusod lemehetsz az kg.os táp dózisra .. ha nem bírod megállni hogy kutyusod kunyerál bár szerintem nem helyes ha ilyenkor enni kap a kikészített napi adagjából adhatsz 1-2 szemet ha kutyusod naponta többször eszik akkor a napi adagot 2-3 felé is oszthatod figyelj arra hogy más élelem forráshoz ne jusson hozzá kint hagyott száraz táp neki vagy ha van a cicád akkor az övéből sem ehet azt is el kell tenni !!! és hogy a család összes tagja betartsa a diétát dugiba ne etessék a kutyát semmivel egy kis virsli mehet jutifalatnak hogy ne legyen egyhangú a diéta de csak ennyi ja és ha van kedved elmehetsz hidroterápiára a kutyusoddal http://www.hidroterapia.hu/
Sok sikert

Válaszolta VeszettGazdi gazdi (Trutyi), 2013. October 10. #12178

Bizony a megoldás nem is olyan bonyolult! Kevesebb kaja, nuku jutalomfalat - nasi (egyenlőre és több mozgás, több feladat a kutyusnak!
Ne ijedj meg a "kevesebb kaja" hallatán, hiszen a természetben Ők sokkal ritkábban esznek! Ha méltatlankodva néz, az csak trükk, ne dőlj be neki!

Válaszolta Barbi123 gazdi (goldi), 2013. October 10. #12176

többet mozgasd!!!!
ez az elsődleges, de kicsit vegyél le a kaja mennyiségéből, de ezt csak fokozatosan!!!