‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte mercini0514 gazdi (Csöpi), 2013. November 17. #2368

Szerintetek most mit tegyek?

Az én kutyám szívbeteg és kövér egész pontosan 5,5 kg az emeletről egyszer jött le egyedűl de töbször nem .ez mért van így lusta töbször lejönni segítség nélkül?aki megadja a választ annak köszönöm!

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. November 17. #12381

ui azért lusta a kutyusod mert kövérke :)

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. November 17. #12380

2 évesen már szívbeteg ? ez komoly szegénykém járatok rendszeresen kardiológushoz ott tudnának igazán segíteni a súlyát az te tudod csökkenteni megszüntetném a napközbeni nasikat ezalatt értem kint hagyott a napközben száraz tápos tálkákkal mert a gazdi és aki nem inge ne vegye magára de aggódik hogy az elfogyasztott reggeli és vacsora között "éhezni " fog kis kedvence :) szóval ha nálatok is ez van akkor lehetne az első lépés hogy szép lassan fokozatosan csak reggel este kapna enni és napközben csak vizet második az átállás a diétás tápra ha lefogy akkor aktívabb lesz és a harmadik nagyon fontos több mozgás de arra nagyon odafigyelve hogy a kis szívecskéje nem legyen túlterhelve az nektek kell látni ha fárad meg kell állni sok sikert