‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte jantyikzsuzsanna gazdi (Cyan), 2013. December 05. #2383

Falka bővülés

3 kis termetű szuka kutyám mellé 1 nagytermetű kan kutya érkezik.mivel nem ismerem a kant se én se a kutyáim milyen óvintézkedésekket tegyek hogy ne legyen baj?

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. December 06. #12457

én előbb elvinném őket többször egy semleges terepre sétálni kirándulni hogy barátkozzanak össze nem tenném hirtelen össze őket és ha mindenki már bizalmas kapcsolatban van egymással csak akkor fogadnám be az új kutyát ha 100%hogy mindenki pozitívan áll az új kutyához hiszen ha ismeretlenül befogadod de mégis baj lesz valaki megsérül akkor mi lesz ???el el kell különíteni vissza kell adni pedig egy kutya nem visszaváltatható :)legyen a beszoktatás idegen helyen adj neki annyi időt amennyi szükséges ha baj van akkor még mindég maradhat a régi helyén vagy kérhetsz kiképző segítségét

Válaszolta jantyikzsuzsanna gazdi (Cyan), 2013. December 05. #12455

A kérdező hozzászólása:

Szerencsére a saját kutyáimat ismerem velük nem is lesz gond

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2013. December 05. #12454

úgy a legbiztonságosabb, ha előtte összeismerteted Őket. Elviszed a kutyáid a menhelyre/tenyésztőhöz, és már ot megismerik egymást. PErsze ha a kicsik nem torelálják, akkor nem érdemes elhozni, mert otthon csak a veszekedés megy maj. Ha enynire nem ismered a mostani kutyáidat sem, hogy tudd, kb hogy reagálnának egy új kutyára, akkor ne hozz el még egy kutyát.