‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Katus4 gazdi (Molli), 2013. December 14. #2396

Milyen itatot vásároljak?

Sziasztok!
nemsokára érkezik hozzánk egy dió méretű mór teknős, milyen itatot vegyek neki, ha az állatkereskedésben a legkisebb méretbe is belefulldt volna?

kategória: terrárium, válaszok száma:5, kérdés értékelése:+3

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Katus4 gazdi (Molli), 2013. December 22. #12538

A kérdező hozzászólása:

Már van nekünk egy de azt nagyobban kaptam és ő vele nem volt ez a gond!
Tudom hogy szarazfoldi a mór teknos!

Válaszolta rini gazdi (sunny), 2013. December 15. #12519

a görög teknősös link is jo de inkább ezt olvasd át szánj rá időt ezt amit küldök egy elismert állatorvos írta mindent leír amit tudnod kell hosszú de nagyon sok információ van benne ime :http://www.exopet.hu/allatgyogyaszati/centrum/20111123-europai-szarazfoldi-teknosok-tartasa:

Válaszolta rini gazdi (sunny), 2013. December 15. #12518

http://www.gorogteknos.hu/tartas.html

Válaszolta rini gazdi (sunny), 2013. December 15. #12517

zoey a mórteknős nem vízi hanem szárazföldi állat így nem szereret úszni mint minden szárazföldi állatnak a vízre nagy szüksége van ha nem vagy biztos a válaszod helyességégében akkor ne válaszolj mert lehet lesznek olyan gazdik akik a blökis válaszokat készpénznek veszik és elhihetnek egy rossz választ akár

Válaszolta Volfbest gazdi (Zoey), 2013. December 15. #12516

Szerintem nem kell neki itató :) Nekünk is volt már nem tudom hány éve ékszerteknősünk,és sosem adtunk neki inni. És nem abba halt bele,hogy nem kapott inni :) Egy akváriumban úszkált/kiment a partra napozni.Szóval volt neki vize,a mór teknősökről nem tudok semmit,de ha teknős akkor gondolom szeret úszni,és akkor nem kell neki itató.