‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte emter gazdi (Pami), 2014. June 18. #2555

Miért nem eszik a cicám????

1 hónapja szült a cicám 4 kiscicát,és mostanában nem akar enni.pedig nagyon le van fogyva.miért nem eszik a cicám??? mi baja lehet???

kategória: macska, válaszok száma:3, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2014. June 19. #13121

mért nem viszed el orvoshoz ??? annak kéne a legelsőnek lenni hogy oda mész ez lehet komoly dolog is !!

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Öcsi emlékére), 2014. June 18. #13112

A kiscicák gondozása rengeteg energiát kíván a cicamamától. Esetleg lehet, vitaminhiány, nem tudom, hogy milyen táppal etettétek? A vemhes és megellett cicusoknak kismacsáknak való tápot javasolnak, hogy minél több tápanyag és vitamin kerüljön a szervezetébe. Persze, ez csak találgatás, szóval részemről elvinném dokihoz minél előbb, hogy ne kerüljön még rosszabb állapotba, mert így a kölyköket sem tudja ellátni rendesen. Mi itt csak találgatunk, viszont, ha ez tartósan fenn áll, mindenképp szakértő kell hozzá! Jobbulást!

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. June 18. #13111

Nem lehet így megmondani, vidd el dokihoz, ha nem akarod, hogy elpusztuljon. Kimerítette a szülés, lehet valami fertőzéstis elkapott, akármiről lehet szó. Így minél hamarabb vidd el állatorvoshoz aki meg tudja mondani, hogy mi a baja, mert itt nincsenek állatorvosok...