‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Cuky gazdi (Cuky), 2014. July 02. #2565

A 9 hónapos babám megrág mindent.

Mit csináljak, mert kint a kertben amit talál mindent szétrág. sőt a tűztérből is kihord mindent. nem csak hogy kárt csinál, de a saját és az én testi épségem sincs biztonságban. mit tegyek? sétálok vele, vannak játékai és haverjai akikkel minden nap bandázik, és mégis.

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+3

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Kira2013 gazdi (Kira), 2014. July 03. #13158

A Kira is szokott mikor rájön és ő is 9 hónapos.Ő is bandázik a kutya pajtikkal minden nap 2* legalább, le van mozgatva és ő is rág.Pedig biztosítok neki rágós csontot és fát is , stb. Remélem én is majd cask már kinövi,mert kicsit aggasztó nekem is.Foglalkozok én is vele és agyilag is lefárasztom de még kölyök.Majd 1 eves kora után hátha javul.....

Válaszolta Volfbest gazdi (Zoey), 2014. July 02. #13157

Játsz vele.Vagy inkább csinálj vele valamit.Ne csak séta,az édes kevés. Nem tudom hogy ez a fajta miben jó,de én munkára gondoltam...agility,frisbee,flyball,örzővédő,vagy elviszed futni. Te biciglin,ő meg fut melletted. Fizikai lefárszatás+pszichés lefárasztás+séta. Ezt próbáld ki. Nálam annak idején bevállt,és még mindig. Zoey anno szétrágta a motrot(rendes motrot,nem játékot) mert nem foglalkoztam vele.