‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Andrea-Marlene gazdi (Mazsi-Gazsi), 2014. July 04. #2566

1 eves tacsim rettenetesen felos,varatlan zajtol osszerezzen ,felugrik.tud-e valaki valamilyen megoldast ennek az enyhitesere?

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:+3

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Leonetta gazdi (Háni), 2014. July 06. #13170

Lehet idegrendszeri probléma is sajnos,akkor valóban nem sokat tehetsz,de nem biztos ,hogy ez az oka. Vannak kutyaiskolák,ahol foglalkoznak ingerhez szoktatással.

Válaszolta Volfbest gazdi (Zoey), 2014. July 05. #13164

Mindig fokozatosan "ijeszgesd".Vagyis pl bent vagy a fürdőszobában,vagy ahol,és bekapcsolod a mosógépet,miközben eszik a kutyus.Tehát nem kell félnie,ehet tovább,semmi gond,ez csak háttérzaj.Sétáltatod a járdán,és az is kellemes lehet neki,ha sétál,tehát az autókkal is így fog összebarátkozni.Mindig hangosabb,vagy intenzívebb gépekkisgyerektárgy vagy nem tom,és fokozatosan tanítod :) Ez csak egy probléma,sok kutyának lehet ilyenje,és meglehet ezen lehet módosítani. Az idegrendszerével nincs gond szerintem.A katonák kutyái is találnak gazdát,és azokon is lehet segíteni,mert azok között rengeteg a félős.Minden hangtól,nem kell hogy magas hang legyen,már félnek. Gyerekek közé is vidd,az is jót tesz neki szerintem.De azt a mosógép után :)

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. July 05. #13163

Kutyaiskolába érdemes elvinni. Ott megismer sok kutyust, és embert. Az javíthat a dolgon egy kicsit, nem lesz olyan nagyon félős. De ez idegrendszeri probléma, azzal nem tudsz mit kezdeni. :)