‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte AdaAdrienn gazdi (Cuki), 2014. August 19. #2622

Fajta

Sziasztok!
csak a blogba tudtam fel tölteni k pet ide sajnos nem, de abban szeretném kérni a seg tségeteket hogy a k pen l tható kutyus fajtáját meg tudná nekem valaki mondan?! előre is köszönöm!!

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:-1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta AdaAdrienn gazdi (Cuki), 2014. August 20. #13349

A kérdező hozzászólása:

Szét fogunk nézni ott is és tudom, hogy lehetnek szépek kis koromat pont egy keverék kutyus k sérte végig! :) Menhelyes kutyus volt és sokkal hálásabb volt a foglalkozásért! :)

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2014. August 19. #13345

Támogatom Csini hozzászólását, előbb nézzetek körül a menhelyeken, mert sajnos sok az olyan szaporító, akinek csak a mennyiség számít. Az ilyen kiskutyák géphibásan születnek, betegesek lehetnek. Az ilyen emberektől sokszor lefoglalják a kutyusokat, a rossz tartási körülmények miatt, ha szerencsétek van ti is rátaláltok a megálmodott kutyusra és segíthettek rajta. Mellesleg egy keverék kutyus is lehet szép, nézz csak körül a Blökin, vagyunk egy páran.

Válaszolta AdaAdrienn gazdi (Cuki), 2014. August 19. #13340

A kérdező hozzászólása:

Köszönöm a válaszod nagyon sokat seg tettél! Igen minden képen egy jó tenyésztőtől szeretnénk venni mint Cukit is! :) És ez a fazonra vágás nagyon jól áll a kutyusnak felse ismertem hogy Bichon, remélem a kutya kozmetikus ahova járunk Cukival meg tudja majd ilyenre csinálni az új családtag szőrét! Még egyszer nagyon köszönöm a seg tséget!!!

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. August 19. #13339

A képen látható kutyus egy bichon havanese. :) Keress egy jó tenyésztőt, és onnan vegyetek, ne a szaporítókat támogasd akik a jófogás, és hasonló oldalakon hirdetnek!!! De akár örökbe is tudtok fogadni egy kutyust, aki kistestű, talán még pont ilyen fajtát is találsz! :)