‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Ani90 gazdi (Picur), 2014. September 02. #2646

Miért verekedik össze két foxi???

Sziasztok!!

tanácsot szeretnék kérni...két 2 éves szuka foxink van, testvérek. már egy jó ideje 2 havonta összeverekednek. nagyon csúnya sebet ejtenek egymáson, ha szólunk nekik nem engedik el egymást, olyan mintha száj zárat kapnának olyankor. csak ha hideg vizet locsolunk a szájukba akkor tudjuk őket nehezen szétválasztani. ha nem lennénk biztos megölnék egymást, de maugy meg egymás nélkül már nem tudnának lenni. segítsetek hosszú távon milyen megoldást lehetne erre keresni és miért van ez??előre is köszönöm!!

kategória: kutya, válaszok száma:8, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2014. September 05. #13440

Igen fura hang és nem szeretik. De ne vigasztald nem kell sajnálni meg érdemlik ha rosszak

Válaszolta Ani90 gazdi (Picur), 2014. September 03. #13433

A kérdező hozzászólása:

Köszönöm az eddigi válaszokat,visszatérve a flakonra az a hang furcsán hat rájuk és azért engedik el egymást???Igen amúgy egyneműek mind kettő szuka...sajnos

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2014. September 02. #13432

Egyneműek, mert ha igen, akkor rivalizálnak egymással. A foxi amúgy is pukkancs és valóban szájzárasak. Ha jól tudom rókafogásra tenyésztették őket, bementek a lukba, elkapták a rókát és többé nem engedték el. A gazdi meg farkuknál fogva húzta ki őket és velük együtt a rókát is. Ha itt nem kapsz választ, azért kérj tanácsot szakembertől is, mert azért így soha sem lehettek nyugodtak tőlük és főleg zárjátok külön őket, ha nincs otthon senki, nehogy nagyobb baj legyen.

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2014. September 02. #13430

Jó tanács! Egy üres műanyag falkont rakj félig kavicsokkal. Ha látod,hogy verekednek,akkor dobd oda! De ne a kutyára! Félni fog hiszen ez nekik ilyesztő! Ne salynáld akkor! Nekünk ez bevált ez a flakon! Vagy oda mész és megrázod! Ez kb ha 3x meg megcsinlod,ha verekednek,soha nem fognak.

Válaszolta Ani90 gazdi (Picur), 2014. September 02. #13429

A kérdező hozzászólása:

Hmmm, ez elgondolkodtató!!

Válaszolta Leonetta gazdi (Háni), 2014. September 02. #13428

Nincs mit,de a kiváltó okra visszatérve, tudod mi lehet? Valami tárgy,amit mindketten birtokolni akarnak? Ez is fontos!

Válaszolta Ani90 gazdi (Picur), 2014. September 02. #13427

A kérdező hozzászólása:

Köszönöm Leonetta:)

Válaszolta Leonetta gazdi (Háni), 2014. September 02. #13426

Azt tudod mi a verekedés kiváltó oka?? A megoldás mindenképpen az,hogy tudatosítod bennük,hogy te vagy a főnök. Erről sok információt találhatsz a neten Pl. a cerberos kutyaiskola oldalán Hogyan legyek falkavezér.