‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2014. September 16. #2659

Miért csíp belénk és morog időnként az 5 hónapos kölyök angol cocker spániel kutyuskánk?

Immár 3 hónapja van nálunk.nagyon aranyos kedves,szeret minket nagyon,mi is őt,csak időnként rájön valami,s akkor morog ránk nagyon csúnyán,meg csipked,harapdál minket.legtöbbször akkor amikor sétálás után jövünk fel a lépcsőházban,akkor morog.játék közben meg harap és csipked.

kategória: kutya, válaszok száma:1, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. September 16. #13507

Most váltja a fogait azért harapdál. :) Szólj rá, ha abbahagyja a csipkedést dicsérd meg, ha 2x-ra sem hagyja abba, akkor hagyjátok abba a játékot 5-10 percre. Utána fontos, hogy old fel ez alól a büntetés alól, mert különben máskor ne lesz kedve játszani, hiszen negatív dolog érte. Ami még fontos, hogy ne addig játssz vele míg ki nem purcan olyan fáradt, hanem mikor még pörög, és van kedve. :) -A morgást ha kifejted részletesebben akkor talán tudok segíteni. -És ajánlatos elmenni vele egy jó kutyaiskolába kiskutyaképzésre (kutyaovi, kölyökképzés) ahol megtanulja hogyan kell a többi idegen emberrel, és kutyával kommunikálni, illetve egy nagyon jó kapcsolatotok lehet így, amire tudsz majd alapozni később :)