‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Enjy gazdi (Linda), 2014. October 11. #2669

Hogyan csináljam?

Parancsszavakra szeretném tanítani a kutyámat, mint pl.: marad, fekszik vagy pacsi.

tapasztaltabb gazdiktól szeretnék segítséget kéri ebben. legyetek szívesek leírni ti hogy csináltátok kutyusaitokkal!

köszi :)

kategória: kutya, válaszok száma:5, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Belluka gazdi (Belluka), 2014. October 13. #13560

Előb kezd jutalom falattot és ha már megmutattad akkor leteszed a jutalom falatot és kéz jellel mutatod akkor bisztos meg teszi.:)

Válaszolta TapynyuésDaisynyu gazdi (Daisy kacsa), 2014. October 13. #13559

Mi ugy tanultuk parancszóra a trükköket hogy először a trükköt tanultuk meg majd mikor szépen csinálta kézjellel akkor mikor pl.:mutattam neki mutató ujjamal hogy ül leült és egyből kell mondani:Ül! Fontos hogy határozottan mond ne úgy hogy Morzsika ülj le szépen. Persze mikor megteszi a kérést egyből jutifali,simi és egy nagy puszi az orrára. Remélem segíthettem:)

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. October 11. #13558

Szia! Hűűha a husky az kemény dió, kösd föl a gatyád, ha taítani szeretnéd :D Érdemes beszerezni először egy klikkert, és azzal kezdeni a tanítást, de inkább írj rám privátban, ott jobban meg tudjuk beszélni :) Itt ez az én egyik videóm, benne a trükkökkelfeladatokkal és más dolgokkal :) https:www.youtube.comwatch?v=PO8QZlVK0bo

Válaszolta Katus4 gazdi (Molli), 2014. October 11. #13557

Elsőnek is az adott testhelyzetbe (pl.:ülő helyzetbe) kell állítani és mondani a parancsszót és mellette a jelet.Ha jellel megtanulja akkor a jel mellett továbbra is mondjad a parancsszót és idővel megtanulja.:)