‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Belluka gazdi (Belluka), 2014. October 27. #2673

Hány köjke lehet egy golde retrivernek és a sar-pei kutyának ????

kategória: kutya, válaszok száma:10, kérdés értékelése:-7

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2014. November 07. #13595

majd megszámolhatod ha megszületnek és utána ivartalaníthatnád a kutyád ha szeretnéd vagy vigyázz rá minden tüzelésnél !!!

Válaszolta széllnóra gazdi (Kifli), 2014. November 06. #13593

Írta a blogjában hogy 2hét múlva megszületnek a kiskutyák :( Ivartalanítanod kellett volna Bellukát vagy be kellett volna zárni a tüzelés idején.....

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2014. October 28. #13580

Nyugodtan pontozzatok le, ha ez örömet okoz. A bökkenő csak az, hogy nálam jobban senki nem tudja, hogy mennyi kóbor kutya van az utcán és a menhelyeken, hisz jártam ki eleget segíteni ilyen helyekre. Sokáig macskamentéssel is foglalkoztam, utcáról próbáltam örökbe adni cicákat, ha nem is volt könnyű, de azért jó pár most gazdinál van. Bojszi is menhelyes és az összes állatom mentett, valamikor kóbor volt. Kár, hogy nem értjük meg egymást, pedig én sem a felelőtlen szaporítást támogatom, ha nem támadnátok, hanem meg akarnátok ismerni, akkor olvasnátok a hozzászólásaimat, stb. Ja, és most ki írhatjátok vagy jelenthetitek, hogy ez szöveg nem ide való, mert nem az állatommal kapcsolatos a kérdést tettem fel!!!

Válaszolta andi1 gazdi (Sissy), 2014. October 28. #13578

Az a baj,hogy nem véletlen lett vemhes a kutya. Ilyen kérdése már máskor is volt,így megtervezett felelőtlen dolog. Nem hülyeségeket kellene kérdezni,hanem felelős állattartásba kezdeni,nem szaporítani. Nincs még elég kutya a menhelyeken? Én már a szaporítást is büntetném,hátha kevesebb idióta lenne aki csak elleti a kutyát orrba szájba.

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2014. October 27. #13576

Ez nem egy vicces kérdés, hanem tény! Bellukának úgy néz ki, hogy valóban kölykei lesznek és nem saját fajtájától. Szóval ezen már kár vitatkozni, bár tényleg jobb lett volna vigyázni, ha már nem került sor ivartalanításra. Hogy hány kölyke lehet egy kutyának, az változó. Remélhetőleg mivel Belluka még elég fiatal, csak bízni lehet abban, hogy nem lesz sok, mert ezeknek a kutyusoknak felelős gazdit is kell majd keresni, de a szülés utáni időszak sem lesz könnyű. A tenyésztéssel foglalkozok felkészülnek erre az időszakra, de itt nem erről van szó. Nem szeretek ilyet javasolni, de tényleg véletlenül jött össze a dolog, talán jobb lenne minél előbb az állatorvossal egyeztetni és megszakítani a vemhességet, bármilyen szomorú is.

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. October 27. #13571

Nulla. Ez a két fajta nem alkalmas arra, hogy kölykei legyenek, halálos lenne számukra az, ha kiskutyáik születnének, így inkább figyelj rá, hogy nehogy párosodjanak!