‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte SzSzandra gazdi (Maya), 2014. November 08. #2678

Tricolor kutyán melyik k-9 idc hám állna jobban?

Nagyon tetszenek ezek a típusú hámok főként azért,mert mostanság hamar sötétedik és szuper,hogy van benne fényvisszaverő,ill. még a felirat is világít rajta!

rózsaszín és piros jöhetne szóba. :)

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta SzSzandra gazdi (Maya), 2014. November 18. #13637

A kérdező hozzászólása:

Köszi a választ! :) Végül nem K-9-es lesz,mert megtetszett egy Hurtta hám,de nem vagyok benne biztos,h. minőségileg is alkalmas-e,mert oké,h. bélelt,fényvisszaverős. Viszont láttam jóóóóó pár embert aki panaszkodott,h. 16 hónap múlva elszakadt,kidörzsölte a kutya könyökét stb. Ugyanakkor pedig sokan dícsérik szóval fogalmam sincs mitévő legyek... :s

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. November 08. #13596

Igazából jóval többet kérnek érte, mint amennyit valójában ér, én ezért tutira nem vennék. :) Pl én este féynvisszaverő nyakörvvel, és mellénnyel (kutyamellény) szoktam sétáltatni este, jóval olcsóbb, és hatásosabb is, mint a hámon az az egy csíkoska. :D De most ha valakinek ez tetszik, akkor nem akarok beleszólni, ez csak az én véleményem. :) Piros szerintem jobban állna Mayán.