‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2014. December 08. #2691

Ki mit hallott róla?

Kutyusomnak csípő és térd ízületi problémái vannak,sajnos. műtétet javasoltak. hallottam egy új módszerről. arany golyó beültetés! személyes tapasztalata lenne valakinek? nagyon érdekelne. köszi

kategória: kutya, válaszok száma:7, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2015. January 01. #13690

Huhaaa. Az elöző kutyánkna is ez volt agondja... Ő nagytestű kutyus volt. Mi adtunk neki gyógyszert amit irtak neki. Jobblett 1 hétig majd baj volt. Nagy meleg volt 2 éve bisztos emlékszel. Akkor lebénult. Semmi sem segített neki. Ha neked nagytestű a kutyusod vigyázz rá. Ne ugráljon. Főleg ha öreg. De nem vayok orvost így nem tudok segíteni. De sok erőt neki. :)

Válaszolta Farkaslili2004 gazdi (Manó), 2014. December 28. #13678

Az én kutyusom elég öreg 12 éves!Neki "gerincsérve van" vagyis ez olyan mint az embernél a gerincsérv!Mi lehívtuk az állatorvost és neki is azt mondta hogy meg kell műteni!Viszont mi elég messze lakunk Pesttől!Ezért itthagyott 5 inekciót és 20 tablettát!Amit reggel este kapott!Attól egy kicsit jobban lett!Én csak ezt tudom ajánlani!

Válaszolta csillaggyuri gazdi (Kyra), 2014. December 23. #13673

Patadoki tud neked segiteni mivel ö ebben a dologban a specialista.

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2014. December 16. #13657

Áruljátok már el, hogy miért pontozza le valaki a válaszomat, még akkor is, ha nem adok profi választ a kérdésre??? No, mindegy!

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2014. December 10. #13650

Én sem hallottam róla, de igaza van Csininek, van még kutyás oldal bőven, próbálj ott is érdeklődni vagy esetleg keres rá a szavakra hátha kidob valamit a net és lehet, hogy ott véleményeket is találsz a műtétről. Jobbulást nektek!

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2014. December 10. #13649

Szia. Nekem a kutyámnak is ez volt a baja... Lehet attól van a kedvencednek,jogy sokat ugrál,vagy a lépcsőzés. Nekem a kedvencemnek olyan súlyos vot,hogy sajnos lebénult. És emlékszem 2 éve volt nagy melegben. Nekem Rottweirel kutyusom volt... Nem tudom neked milyen fajta

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2014. December 08. #13648

Hűha, hát erről még nem igazán hallottam, és itt elég kevesen szoktak válaszolni. Jobban jársz, ha Gyakorikérdéseken, kérdezel rá, ott többet tudnak segíteni. :)