‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Nikolett20010614 gazdi (Marcipán), 2015. February 02. #2709

Hol lehet debrecenbe macska fogamzásgátlót venni???

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta rexsona gazdi (frici), 2015. February 08. #13741

Én nem ajánlanám a fogamzásgátlót,mert mi megjártuk vele!!! Van egy lány cicám is ,és adtam neki fogamzásgátlót alig egy éves volt.Olyan súlyos méh gyulladást kapott hogy azonnal műteni kellet,és az orvos azt mondta hogy a gyógyszertől bizony kaphatja.Hál istennek nem lett semmi baj,így megoldódott az ivartalanítás is ,és van egy szép egészséges cicám!!!!!!!!!!

Válaszolta Napszemi gazdi (Mili), 2015. February 03. #13729

A miénk is fogamzásgátlót kapott, az első tüzelése volt, Ovarid Virbacos tabi, nem drága, és hatásos..a dokink adta, 1500 Ft és két tüzelésre elég..!

Válaszolta Nagymarjanka gazdi (Öcsi emlékére), 2015. February 02. #13727

Itt Pesten csak receptre lehet kapni és elvileg csak állatgyógyszertában lehet kapni, de a Provera nevűt megkaphatod a humán gyógyszertárban is. Állatkereskedésekben mivel recept köteles, nem lenne szabad árulni, de azért megpróbálhatod. Két évnél tovább nem ajánlják az állatorvosok, mivel folyamatosan kell adni a cicának (1 héten egyszer) a tartós szedése méhgyulladást okozhat, ezért javaslom, hogy inkább ivartalanítsatok, az a biztos és egészségesebb is.

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2015. February 02. #13725

Állatorvos, vagy ha van kisállatbolt. :) De elég drága egy ilyen fogamzásgátló tabletta, jobban jársz, ha egyszer ivartalanítod, akkor már nem kell emiatt aggódnod. :)