‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2015. May 18. #2734

Sziasztok!!

Egy gyors kérdéssel állnék elő.nagyon fontos!!!!
szóval,nem rég volt a kutyám virgonc kutyakozmetikusnál és amikor haza értünk a nagy kutyánk rocky neki támadt mert nem ismerte fel és 5 perccel később ismét ki engedtük virgoncot és akkor is neki támadt és ezt csinálja egy folytában mit csinálhatnánk hogy ne menjen neki mert egyszerűen nem ismeri fel mert a szőre rövidebb lett? vagy ez már meg szokott volt a nagy kutyánknál rockynál, hogy meg szokta már hosszú szőrrel?! valaki segítsen!

kategória: kutya, válaszok száma:5, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta tamasviolaeszter gazdi (Tapmancs), 2015. May 19. #13790

Nem tudod pontosan, hogy mit rakott rá a kozmetikus? Ismerősömék ilyenkor újrafürdették a kutyát, habár nem hinném, hogy kifejezettem örültek a dolognak. Virgoncot nem zavarja?

Válaszolta tamasviolaeszter gazdi (Tapmancs), 2015. May 19. #13788

Szerintem, azaz tutibiztos, hogy nem amiatt van, hogy rövidebb lett a szőre. Attól viszont lehet, hogy a kozmetikus valami olyan dologgal fújta be(vagy vmi olyat tett rá), amit a másik kutya idegennek vélt. A kutyák sokkal inkább szaglás és hallás alapján tájékozódnak, kizárt, hogy csak mert megváltozott a szőre hossza, más kutyának nézze. (Talán A kutya lelki élete című könyvben van egy hasonló eset leírva, amikor a yorkit megtámadják a huskyk, mert az be lett fújva parfümmel...).