‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Tami1004 gazdi (Boni), 2015. July 24. #2772

Miért van a kutyámnak hasmenése?

Már egy féléve a német juhász kutyánknak hasmenése van minden élelmiszertől kivéve egy fajta tápot.valaki nem tudja miért lehet ez?,nagyon sovány de rengeteget eszik,féregtelenítve oltva is van. várom a válaszokat :(

kategória: kutya, válaszok száma:5, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2015. July 26. #13937

Allergia teszt a tápjaira nem jó,most vegyen tápot és ha nem eszi dobja ki a pénzt az ablakon? Mert nekünk is a Happy Dog táp ott rohad a pincében... Csirkehusos halas kacsa nyuszi husis mindnet kipróbáltunk,vagy kihányta vagy viszketett vagy egyszerűen már lelökte a tálat.. Inkább forduljon állatorvoshoz ad egy tápot egy zsákkal ami ezekra jó a hasmenésre. Mi kaptunk vagy is vettünk kifsit drága de megéri mert finom(nem ettem bele) jó illatú és minden kutya szereti még ilyen pattentos izé is van rajta,hogy ne egyen bele a kutya.

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2015. July 25. #13936

Azért tésztával és levessel sem ajánlatos etetni a kutyát, mert abban semmi tápérték nincs. Először akkor egy allergia-tesztet lenne érdemes végezni, hogy kiderüljön, egyáltalán mire allergiéás a kutya. Ezután azt az adott éteét kivenni az étrendjéből. Nagyon sokan ilyenkor térnek át a BARF étrendre, és így teljesen tünetmentes lesz a kutya, mivel így tudod, hogy mit ezik, és menniyt, és még esgészésgesebb is lesz. :)

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2015. July 25. #13935

Nekünk is így volt. Tápallergia.. Viszketett tőli kihányta... Happy dog táp volt... Majd mikor műtötték a műtős kány,aki fiatal neki is Bodeaux-i dog kutyusa van és mondta,hogy attól a táptól lehet allergiás és nyamvatt kutya kesz olyan mint egy rongybaba mert csak káros táplálékok vannak benne. Lehet a táp vagy bármi amit adsz neki tartalmazni Yat amire allergiás pl csikehús vagy liba bármi attól függ milyen a táp.. Konzervkaját soha ne adj neki,mert sok a zsír és az is ronthatja a pocija mozgását. Táp,leves pl húsleves,tésztát adj neki hátha attól jobb lesz,vagy egy kos meleg leves abban talán abban nincs annyi zsírtartalom. :)

Válaszolta Tami1004 gazdi (Boni), 2015. July 24. #13934

A kérdező hozzászólása:

Köszönöm !!

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2015. July 24. #13933

Jaaj szegény... Valószínűleg,ha egyfajta kajától nem megy a hasa,akkor lehet allergiás a többire,vagy beteg a mája.. :( minél előbb vidd el egy állatorvoshoz.