‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2015. August 12. #2785

Van az a fórum ahova a hibákat írjuk meg stb... ott valaki jelenteni akart!
ha jelentenek letiltanak a blökiröl végleg?
segítsetek!! :(

kategória: kutya, válaszok száma:9, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2015. August 13. #14023

A kérdező hozzászólása:

Koszonom a segitseget

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2015. August 12. #14009

A kérdező hozzászólása:

Nagyon remélem... Fuhh aludni sem fogok ma az biztos se én se Hutch... Annyi kedves barátunk van... De semmi csúnyát nem írt a tesom csak azt,hogy hadja abba és fogja magát vissza!

Válaszolta VargaFanni gazdi (Pollyka), 2015. August 12. #14008

Jó (-: Ha eddig semmi,valószínűleg utána sem lesz.(-:

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2015. August 12. #14006

A kérdező hozzászólása:

Nemkaptam semit a blökitől,de írtam utánna,hogy tisztáztuk,a dolgot

Válaszolta VargaFanni gazdi (Totyka), 2015. August 12. #14004

Szerintem viszont először nem törlik a fiókodat véglegesen. Ha a figyelmeztetésben nem volt aggresszió,szerintem nem kaphatsz büntetést,ha volt akkor is kétlem,hogy véglegesen törölnék a fiókodat.

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2015. August 12. #14002

A kérdező hozzászólása:

Koszi.. Hat akkor idelye leírni a barátok újat csinálni.... Mert én vagy is a battyám csak figElmeztette mert onis piszkalt..

Válaszolta VargaFanni gazdi (Pötyke), 2015. August 12. #14000

Felhasználói magatartás Ön beleegyezik abba, hogy felelősségteljes magatartást tanúsít, és más felhasználókkal és tagokkal szemben tiszteletteljesen viselkedik. A bloki.hu szolgáltatásait rendeltetésszerűen használja, elsősorban kedvenceinek online megjelentetésére, állatbarátok közti ismeretségek bővítésére. Egy e-mail cím csak egy felhasználóhoz tartozhat és felhasználónként maximum 5 állat hozható létre. Személyenként csak 1 felhasználó hozható létre! Ezen feltételek elfogadásával beleegyezik abba, hogy a szolgáltatást nem használja más tagok zaklatására, rágalmazásra, becsületsértésre vagy más módon más felhasználók személyiségi és egyéb jogainak megsértésére. A bloki.hu fenntartja a jogot, hogy törölje vagy korlátozza azokat a felhasználókat, akik más egyéneket zaklattak akár üzenettáblákon, magánüzenetek formájában, listák útján vagy bármely más módon. Az oldalon a reklámok elhelyezése előzetes engedély nélkül tilos. Kimásoltam,de szerintem,ha nem volt ott semmi rossz,nem fognak kitiltani. Sok szerencsét!