‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte bilcsi04 gazdi (Totyi), 2015. August 31. #2796

Hogyan tudom a hörcsögömet megszelidíteni?

Arany hörcsög és nagyon félős szerintetek mit csináljak hogy ne legyen az?

kategória: kisemlős, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2015. August 31. #14061

Hát ez attól függ mióta van nálad pontbazt kérdezte Zsandár is. Nekem is volt hörcsögöm és mikor elhuztuk már kedtem sírni. Hogy nem lesz szelíd... Csak evett evett és egyből be a helyére. 1-3 nap és megszokja az új helyét,szagot,hangokat stb... Elöször is tedd be a eggyik ujjad had szagolja,ne ilyedj meg ha megrágja. :D aztán ha kedvel téged vedd ki valakivel ülj szembe tegyétek össze lábaitokat. Majd tedd le középre szaladgál,vigyázz mert ha hosszú nadrág van rajtad beszalad en márvtapasztaltam. :D

Válaszolta punkgirl gazdi (Zsandár), 2015. August 31. #14060

Mennyi idős? Mióta van nálad? Ha még csak nemrég kaptad, akkor először meg kell szoknia az új helyét, az esetleges zajokat. Sok türelem kell hozzá, de például, ha magvakat adsz neki a ketrec közepébe, és csendben figyeled, akkor egy idő után előjön. Fontos, hogy minden nap foglalkozz vele, hogy megszokjon, és így majd nem fog befutni a házába, ha belépsz a szobába.