‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2015. November 01. #2829

Mi lehet?

Sziasztok :) ma kb olyan 10 percel ezelőtt fésültem ki a kutyám szőrét mert nagyon hullik és allergiás gondoltam kicsit kifésülöm belőle a port :) de ilyen fehér por" szerű jött a szőrei közül... mi lehet? korpa? uputoljára nyáron a nagy melegben fürdettük meg... télen soha nem szoktuk mert kinti kutya...

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2015. November 08. #14185

A kérdező hozzászólása:

Mos t szerdán voltunk vele dokinál... Oltáson és megsimogatta a szőrét és semmit nem mondott.... Lehet tényleg korpa volt... Vagy is hát remélem :)

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2015. November 06. #14183

Attól pedig nem kellene ilyennek lennie a szőrének. Ha nem múlik el, akkor lehet más van a háttérben, én állatorvost vagy kutyakozmetikust kérdeznék.

Válaszolta KapornaiLaura gazdi (Hutch), 2015. November 03. #14181

A kérdező hozzászólása:

Rendes kutyasampon... Egy kimondott allergia elleni és egyszer meg egy barnaszőrűeknek valí jó drága sampont :DD

Válaszolta Sziszi01 gazdi (Csini), 2015. November 03. #14180

Igen valószínűleg korpa. Milyen sampont használtok? Mert ha nem kutya sampon hanem emberi az iokoz ilyen tüneteket. Van korpaírtó sakpon is, ha esetleg a fürdőkádban megtudjátok fürdetni. De amúgy magától is elmúlig remélhetőleg idővel. Ha nem akkor esetleg egy kutyakozmetikus jól átsuvickolja, és gond egy szál se.